Значи имам един проблем от известно време,но нека да започна от самото начало...
Родителите ми купиха нов апартамент бях 4-ти клас и се наложи да сменя училището тъй като старото беше далеч от нас...Преместих се всичко тръгна много добре...да не се изхвърлям...но бях най харесваното момче тогаеа...3 години по късно станах 7 клас всичко беше много по добре от това което мога да мечтая....Дойдоха изпитите приеха ме в училище в което нямаше нито един познат дори ...
Всичко там тръгна наобратно...класната се подиграваше с мен и така тръгна подигравката и на всички от даскалото ...не съм свикнал на това само на 3 км от училището ми ме мислят за мн яко момче а в даскало за най сдуханото момче....сега съм 10 клас,положението е разочароващо..незнам какво да променя в себе си..Аз поне не виждам някакъв дефект по мене но 100% има такъв...Имам здравословни проблеми от което следва,че не мога да се бия заради бъбреците ... иначе с бой щеше да се оправяме ...даже 2 пъти съм бил в болница за побой заради тези бъбреци...съдба...Но моля ви дайте решение на проблема ..ако има такова...
Иначе си имам много приятели но положението на даскало е непоносимо ...по 6-7-8 часа се налага да трая всичко не се издържа...
Плс за помощ ,благодаря предварително