Каквото и да ти кажа нищо няма да премахне болката , която изпитваш в момента!
Знам какво е повярвай ми неможеш да спиш..., когато се храниш голяма буца застава на гърлото ти и неможеш да преглътнеш нищо човешко не ми е чуждо!Но в твоят случай е по-добре защото дори и да не осъзнаваш вратичката е леко открехната и тя винаги може да се върне при теб стига да го иска!По-лошо е когато разбереш ,че въпросното момиче си има друг!Сега поне знаеш ,че тя е сама и както ти каза трудно се доверява..отвикнала е да има човек до себе си дори и да срещне някой сега..няма да се различава с нищо от теб!
Ти сам каза ,че Януари месец този напрегнат начин на живот , който тя води в момента ще спре опитай се да си я върнеш обратно!Покажи и какво ще спечели ако бъде с теб и какво губи когато не е...наистина ти го пожелавам от все сърце да се върне момичето при теб и да сте отново заедно!
И с нетърпение очаквам деня в , който това стане да ни съобщиш тук на всички нас!
Горе главата и не вярвай на думите "времето лекува" , защото това на мен ми го повтаряха непрестанно , но НЕ Е ВЯРНО МАМКА МУ НЕ Е !Лекува в някой случаи и много рядко ако трябва да превъзмогнеш голямата си любов!