Цитирай Първоначално написано от My_Dear
Дрън, дрън, дръннннннннн...

Зарежи, пич, тя няма чувства. Още от началото е трябвало да се усетиш - питал си я дали искате да развиете отношенията си, а тя ти е казала "не знам". Момиче не ти отговаря с "не знам", когато има тръпка към теб, повярвай ми. Бас ловя, че е искала да види дали все пак нещо може да се получи. Това, че сте си говорили по много, означава само, че сте имали допирни точки, евентуално основа за едно добро приятелство. Но не означава, че го има и физическото привличане.
на въпросът, зададен от мен преди повече от 3 години на приятеля ми-иска ли да опитаме да сме заедно, той отговори-не! бил наранен от друга, нямал нужда от никой до себе си, искал да е сам..........заедно сме ече 3 години и 3 месеца, обожаваме се, преживели сме толкова много неща заедно и ни предстои да преживеем още много. не винаги първоначалният отказ означава, че няма нищо. Разбира се ако ти го каже самотно момче без самочувствие и без приятели е 1-просто не е свикнал с хора около себе си. Ако ти го каже нахакана мацка на 16 е съвсем различно. но докато дишам се надявам. Аз се борих с него самия да сме заедно и не ъжалявам, че не съм се отказала. колко неща щях да изпусна, ко не бях следвала порива на сърцето си. щях да съм пропуснала 1 прекрасен човек, безброй щастливи мигове, усещането че ля всеки 1 миг с него, чувството да обичам и да съм обичана безкрайно!