- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще коментирате това?!
http://www.vbox7.com/play:604cbb2e <---Как ще коментирате това?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако тия кучки ги набаръм някъде живи няма да се приберът(говоря сериозно).За съжаление не са от Бг... Как може да и се пишат "фр" а вижте кфо стаа после?!
![]()
![]()
Ебати несправедливостта...Да я бият само щото е различна от тях?!Това не са хора...Това са животни...
![]()
![]()
Вярно че всичко е нагалсено,но все пак се вживях в тфа клипче и много се разчувствах...Как може такава несправедливост?!
![]()
![]()
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Стига се вкарва във филми бе...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
be emotata sux ama seki si ima pravo da bude kufto iska![]()
Абе гадно е некво..смис кво като е емо...филма показва,че момичето не е емо щото си реже вените,а защото се облича просто така,косата и е такава,грима и тн..просто хората я мразят,приятелката й я оставя и за тва тя иска да се самоубие..щото й е гадно,че не в приемат само заради начина й на обличане...![]()
А някой замисля ли се какво е било навремето със бели и черни в Америка?!Винаги съм мразел дискриминацията във всичките й видове и форми!
Пусни си песента на 2PAC - Ghetto Gospel за препоръчване е и клипа да гледаш иначе няма да разбереш нищо!
Няма да гледам клипчето.
Но все още ми е чудно като виждам чернокожи из града.
В България хората са толкова резервирани, изпълнени с предрасъдъци и предубеждения.Много жалко, надявам се до 5 години нещата да се оправят(колко глупава дума).
Аз нямам нищо против момичетата емота, но не мога да понасям разлигавени пиклъовци, идва ми да има налетя на бой.
Станала някаква "трагедия" и "дай веднага да вземем ножицата и да се порежем", абсолютни глупости и тъпотии.А начина й на обличане - въобще не е толкова фрапиращ, че хората да не я приемат заради това, хаха.Не знам, но тя позволява явно да я бият.
Ти какво предлагаш да направи?!Първоначално написано от koalka
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ми да ги набие и тя...
Мноо тъпо клипче, не знам що се преебах да го изгледам![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
да стане нинджа и да ги спука фешънките от бой! ЕМО-нинджа. Цялта в черно и бретона да й пада пред очите - ще се бие на сляпо. Легендата за легендаранта ЕМО-нинджа!Първоначално написано от monityY
Grumpy old madman
ааа ебати глупоста кво я дават как си реже ръцете и после горката как може да я бият само щото е емо.....![]()
.............
Когато се отделиш в някаква субкултура,независимо от каква,трябва да знаеш защо си избрал точно тази..и да понасяш наредбите,заяжданията,боя.
А не като момичето от клипа,след като я набиха,отиде и си подстрига косата,за да изглежда като нормално момиче,или пък се е самоубила,само защото някой й е посегнал.
Мен също са ме били,около 3 пъти,и то мъже..нацисти,ама какво да съм спряла да ходя на пънк концерти?!Всеки път,като излизам от нас преди концерт,знам че нещо може да се случи.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Несправедливостта не е само в книгите и филмите..
What you give is what you get!
Точно ! А за клипчето хмм не ми подейства ...Първоначално написано от Desi_etnies
we give it all.
пхахахахахахаахахахахаха
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да дори и на моменти е смешен ...Първоначално написано от _SL_
we give it all.
.... Пхххххххххххххххххххххххх ххххххххААААХХААААахахаха а
еххх... колко е весело тук![]()
Баси глупостта. Що не се хванете да свършите нещо полезно, ами се занмивате с тия простотии.
Извода е - имотата на кунг фу, задълже!
Ебати, много тъжно клипче, сопола ми потече, ебати![]()
Защо живота трябва да е толкова гаден?
Защо тоалетната хартия не е достатъчно мека?
Защо птиците отлитат на юг?
Защо...
ЗАЩОООО?!
![]()
И аз така, всеки път преди тренировка, знaм че може да ми счупят я крак, я нос, но отивам...Първоначално написано от RAWRRR
Ебати героя съм, а![]()
И някоя фешанка понеже ще тръгне да се занивава, да бие някоя емо......
Имам предвид ей така, само заради това как се облича....![]()