- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще коментирате това?!
Насилието в училище не трябва да го има и самоубийството не е никакво решение на проблемите на хората...
Така би трябвало да се приема този клип от аудиторията,въпросът е,че повечето го приемат не като поучение,а като нещо "хипер тъжно" и "мега реално".
Всъщност много добре знам какво е емоПървоначално написано от Just`another`kid
ненавиждам емо културата, музиката им, философията им ,че дори и стила на обличане... много добре знам, че емотата си режат вените, просто мисля че е тъпо - защо след като не си ценят живота и се режат, направо не скочат през терасата за по ефективен резултат, вместо да се лигавят с бръснарски ножчета и ножички... не че самоубийството е правилен начин за разрешаване на проблеми, но нали "за тфа е емо"
А, и още нещо - било проява на слабост да се оплачеш на учител, а да си нарежеш вените не е слабост, така ли да разбирам?
Ami az mislq 4e ne iskut taka da se priema klip4ety.Te iskat da se priema kato emocia ne kato poy4enie.Spored men e taka.Първоначално написано от extreme_
![]()
٭°●l{yкŁĨt
Taka e az sam scene i mnogo pati sa ma barkali sas emo sa ma obijdali ama ima i hora koito go priemat dobre nqmat problem s toq stil.Hora mnogo-razli4ni mneniq...![]()
Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)
^ Я ни разясни за scene-а моля, а ако го направиш и на български ще е прекрасно![]()
Ами аз намерих някви снимки:
http://photobucket.com/images/scene%2520girls/
Тъй като гледам единствената им разлика май са прическите-че са с дълги коси,хвърчащи и шарени,а не зализани напред.![]()
А за клипчето-еми просто някои хора си нямат друга работа явно,какво сте заобсъждали,че не е справедливо,тъпо и не знам си какво още след като просто са си направили клипче и няма нищо вярно в него.Егати наивините хора брат.![]()
http://www.wikihow.com/Be-a-Scene-Girl аз съм потресен от 8 точка, крайно неприемлива!!!!![]()
yeah mf![]()
Ami...zna4i scene ob6ot vzeto ne6tata sa kato na emo.NO ima edna vajna ama mnogo vajna i otli4ava6ta gi razlika-emo sa depresirani i v kraen slu4ai biha pribqgnali dori do samoubiistvo.dokato scene-ami kvo da kaja nie sme veseli radvame sa na jivota(i ne6to koeto pro4etoh v edno takova "how to be a scene girl" 4e trqbva da si centar na vnimanie i da da se misli6 za...da re4em velik ili pak 4e ti si varha ama az sam nqkade po sredata vse pak ne moga da stapq na edin stol i da kaja vijte me az sam po visoko ot vas i tva ne zavisi to4no ot men)...i o6te ne6to osnovnite 2 cvqta za emo sa 4erno i bqlo razbira se moje i mnogo drugi ama kato glavnmi sa vodqt te a pri scene celta da si 6areeeen sas 4-5 4ifta 4orapi,geti i nai-vajnoto-vsi4ko da e mnogo 6areno sas takava tipi4nata "scene" pri4eska (m-u drugoto i moqta e takava)a ina4e e kato emo-sas kecove mnogo 4erepi,grivni abee mnogo natrupanine6ta-gerdani grivni i mnogo piarsing...tva e v ob6ti linii
![]()
Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)
imash li skype? :PПървоначално написано от _fucking_scene_princes_
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Искам и аз да съм такава!Първоначално написано от _fucking_scene_princes_
![]()
Ти как стана сийн?![]()
П.П. 4-5 чивта чорапи.. и гети..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Казва се сценПървоначално написано от Lady Death
иии как да станеш ли?То не е само до ставането,трябва да го чувстваш от вътре..Като започнем с музката,стила на обличането,прическата..И духовното чувство да си сцен,ако ме разбираш..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Трябва да го чувстваш отвътре, а отзад не може ли?
![]()
^хаххахахахахааа![]()
![]()
![]()
Aз явно съм безчувствена, затова... ще може ли някой да ми опише какво точно изпитваш, когато се чувстваш СЦЕН?![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Казва се сцен иии как да станеш ли?То не е само до ставането,трябва да го чувстваш от вътре..Като започнем с музката,стила на обличането,прическата..И духовното чувство да си сцен,ако ме разбираш...![]()
![]()
Досега искаше да си емо,са ше си СЦЕН ли?![]()
Не си разбрала, имотата са толкова емоционални, че усещат всяка дори най - малкa промяна в модатаПървоначално написано от extreme_
![]()
Точно сийн се казва.Първоначално написано от monityY
![]()
О, разбирам... утре отивам да си купя шарени чорапи - 4-5 чивта.. и шарени гети.
После ше си сложа няколко цветни кичура и съм готова.
Остава само да ми обясните как да се чувствам?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Kaто си зле,как да ти обясня..?Щом не го чувстваш начи няма да си сцен,просто няма да станеш,трябва да се чувсташ сцен,а не да се обличаш така щото ти харесват дрехите примерно и прическата..Като си напраиш прическа и си земеш такива дрешки,ще станеш позиорка,нищо,ама НИЩО повече от една жалка имитаторка на това което първо и се е набило на очи ...Първоначално написано от Lady Death
сцен![]()
![]()
О, не вие се ебавате, нали?![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ахахахах какво намерих аз (извинете за голямата снимка)
About
this utterly useless scene queen is internet-famous for no apparent reason other than the fact that she looks like a clown and is as naive as she is colorful.
she claims that she invented fashion trends like stripes and becomes furious if anyone “steals” her hairstyle or any of her other patented looks. making it a point to hunt down anyone who has a similar style and subsequently spending countless hours chastising others, she still can't help but wonder why she only has friends in the online world.
the scene queen boasts that she is buddybuddy with fellow myspace icon jeffree star, but outside of gender-bending 15 year-olds, who really cares?
like most "artsy" girls her age, she has dreams of being a fashion designer and attempts to pass off bedazzled trinkets from michaels as jewelry. all that she has truly mastered is the art of manipulating mindless fans into buying her cheap junk through endless blog postings.
do mommy and daddy really know what their little girl is up to when she really should be doing her homework?
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
^хаха има нови scenester-и![]()
My Space Whore не и отстъпва по нищо обаче![]()
сцен ?!?!? Кви са тия глупости пък сега ?
we give it all.
измислиха си нова мода..
пак са емота ама тоя път не са депресирани..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни