- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще коментирате това?!
Емотата трябва да се записват при преброяването. И в една тиха нощ, да се мобилизират спец.частите и да ги растрелят докато спят.! 14/88
Еволюират ахахПървоначално написано от _SL_
![]()
we give it all.
tova klipche trqbva da stigne do poveche hora i vseki koito se otnasq kum drugar po sushtiq nachin da popravi povedenieto si,sega gledame i kazvame ch ene moje da se sluchi na nas no nqkoi nesyznatelno se durjat zle s dr. i ne razbirat koga gi naranqvat,dr puk za da se pravqt na GOLEMITE RABOTI se darjat ujasno sus svoi priqteli tova e chesto sreshtano v Bulgariq Mnogo ot nas se dyrjat zle sus syuchnici koito sa ili po bedni ili po sramejlivi i po tozi nachin gi naranqvat,no sum obedena che ima GOSPOD i toi shte nakaje zlostornicite
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Първоначално написано от monityY
![]()
Защо ми говориш така? Не съм зле..![]()
Просто искам да бъда сийн..
П.П. не е сцен, моето момиче..
А колко си глупава..просто не е истина..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
омфг, ако си сменя прическата ще съм сийн по всички правила![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пффф...кви са тия глупости?!Има много ама мнооооого по-лоши неща от живота на едно емо така,4е млъквайте...Писна ми от тия тъпотий,ооо ама виж колко гаден живот,ама аз ги съжалявам,ама защо ме бият?![]()
![]()
![]()
![]()
...Дебилизми...
Хаха...осмото-слушай "метъл, пънк...ала бала" ми напомни за едно рд..питам една ква музика слуша и тя-рок. И аз си мисля "оо, супер" . Питам я за група и тя-Евънесънс!!Първоначално написано от alice sw
![]()
What you give is what you get!
Баси. Аз още слушам Радо Шишарката и Руси Русев, мечтая за benefon dragon, едно Мизубиши Паджеро и голям ланец.
Ама това е!
Всички сте гадни фешъни! Аз съм истинския ъндърграунд.
This is counter-culture from the underground. Eternal revolution this is our sound!
Grumpy old madman
Такава ли музика слушате в Факултето мазен унтерменшПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Ок,като съм глупава защо ме питаш глупави въпроси,и след като ти дам доста изчерпателен отговор,аз съм глупавата...Ми ок.. Ако мислиш че ми пука кфа съм,жестоко,ама ЖЕСТОКО се лъжешПървоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
сцен пхахахахахахаха ааа не убивате ме!![]()
![]()
![]()
тцтцтц ужас направо нямам думи неее!!!
![]()
Ти си хипер тъпа как преведе seen като сцен леле .....Дори аз не съм толква тъпа!!!
![]()
![]()
пхахахахаха кфи хора има! И кфо сички и казват че не се казва сцен а сиин и тя пак спори !! Тцтц
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Без коментар.
Хората са казали коментирай,наща вика без коментар..Първоначално написано от e_21.11
Ами мен пък много ме разчувства това клипче, няма значение, че е малки изкуствено на моменти и си личи, че е нагласено.Никой не е казал, че трябва да я бият, защото е емо..просто вижте самата ситуация и се замислете дали не сте били свидетели на нещо подобно...а дали трябва да е така?![]()
tva klip4e parvo e montaj samo da pokajat kolko tajni i sami sa emotata basi depresiranite tineijari
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
йебаа
Радо Шишарката е най-готиния пич,всички само него слушаме у Факултето![]()
клипа е як![]()
Всеки може да е какъвто поиска, това няма какво да го говорим, но аз никога не бих позволила някой да тъпче самочувствието ми и да се държи по такъв начин. Всичко е до характер,така че на хора като момичето от клипа мога само да кажа - това че сте лабилни и безхарактерни си е лично ваш проблем. И мен някога всички ме мразеха и не ми се ходеше на училище, но не тръгнах да си дърпам шалтера и да правя светски драми. Адски тежко е да си изолиран, но нека сме честни - това се случва само ако го допуснем, нали?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!