.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Guest
    Емотата трябва да се записват при преброяването. И в една тиха нощ, да се мобилизират спец.частите и да ги растрелят докато спят.! 14/88

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    измислиха си нова мода..

пак са емота ама тоя път не са депресирани..
    Еволюират ахах
    we give it all.

Повече от фен
    tova klipche trqbva da stigne do poveche hora i vseki koito se otnasq kum drugar po sushtiq nachin da popravi povedenieto si,sega gledame i kazvame ch ene moje da se sluchi na nas no nqkoi nesyznatelno se durjat zle s dr. i ne razbirat koga gi naranqvat,dr puk za da se pravqt na GOLEMITE RABOTI se darjat ujasno sus svoi priqteli tova e chesto sreshtano v Bulgariq Mnogo ot nas se dyrjat zle sus syuchnici koito sa ili po bedni ili po sramejlivi i po tozi nachin gi naranqvat,no sum obedena che ima GOSPOD i toi shte nakaje zlostornicite
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Казва се сцен иии как да станеш ли?То не е само до ставането,трябва да го чувстваш от вътре..Като започнем с музката,стила на обличането,прическата..И духовното чувство да си сцен,ако ме разбираш..
    Точно сийн се казва.

О, разбирам... утре отивам да си купя шарени чорапи - 4-5 чивта.. и шарени гети.
    После ше си сложа няколко цветни кичура и съм готова.

Остава само да ми обясните как да се чувствам?
    Kaто си зле,как да ти обясня..?Щом не го чувстваш начи няма да си сцен,просто няма да станеш,трябва да се чувсташ сцен,а не да се обличаш така щото ти харесват дрехите примерно и прическата..Като си напраиш прическа и си земеш такива дрешки,ще станеш позиорка,нищо,ама НИЩО повече от една жалка имитаторка на това което първо и се е набило на очи ...

Защо ми говориш така? Не съм зле..
    Просто искам да бъда сийн..

П.П. не е сцен, моето момиче..

А колко си глупава..просто не е истина..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    http://www.wikihow.com/Be-a-Scene-Girl аз съм потресен от 8 точка, крайно неприемлива!!!!

омфг, ако си сменя прическата ще съм сийн по всички правила
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Пффф...кви са тия глупости?!Има много ама мнооооого по-лоши неща от живота на едно емо така,4е млъквайте...Писна ми от тия тъпотий,ооо ама виж колко гаден живот,ама аз ги съжалявам,ама защо ме бият? ...Дебилизми...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    http://www.wikihow.com/Be-a-Scene-Girl аз съм потресен от 8 точка, крайно неприемлива!!!!

омфг, ако си сменя прическата ще съм сийн по всички правила
    Хаха...осмото-слушай "метъл, пънк...ала бала" ми напомни за едно рд..питам една ква музика слуша и тя-рок. И аз си мисля "оо, супер" . Питам я за група и тя-Евънесънс!!
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на fake
    общо взето scene is the new emo пък на мен леля ми ми е подарила scene тениска за рождения ден...въййй, ей ме пак съм в модата
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Баси. Аз още слушам Радо Шишарката и Руси Русев, мечтая за benefon dragon, едно Мизубиши Паджеро и голям ланец.

Ама това е!

Всички сте гадни фешъни! Аз съм истинския ъндърграунд.

This is counter-culture from the underground. Eternal revolution this is our sound!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Баси. Аз още слушам Радо Шишарката и Руси Русев, мечтая за benefon dragon, едно Мизубиши Паджеро и голям ланец.

Ама това е!

Всички сте гадни фешъни! Аз съм истинския ъндърграунд.

This is counter-culture from the underground. Eternal revolution this is our sound!
    Такава ли музика слушате в Факултето мазен унтерменш
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Казва се сцен иии как да станеш ли?То не е само до ставането,трябва да го чувстваш от вътре..Като започнем с музката,стила на обличането,прическата..И духовното чувство да си сцен,ако ме разбираш..
    Точно сийн се казва.

О, разбирам... утре отивам да си купя шарени чорапи - 4-5 чивта.. и шарени гети.
    После ше си сложа няколко цветни кичура и съм готова.

Остава само да ми обясните как да се чувствам?
    Kaто си зле,как да ти обясня..?Щом не го чувстваш начи няма да си сцен,просто няма да станеш,трябва да се чувсташ сцен,а не да се обличаш така щото ти харесват дрехите примерно и прическата..Като си напраиш прическа и си земеш такива дрешки,ще станеш позиорка,нищо,ама НИЩО повече от една жалка имитаторка на това което първо и се е набило на очи ...

Защо ми говориш така? Не съм зле..
    Просто искам да бъда сийн..

П.П. не е сцен, моето момиче..

А колко си глупава..просто не е истина..
    Ок,като съм глупава защо ме питаш глупави въпроси,и след като ти дам доста изчерпателен отговор,аз съм глупавата...Ми ок.. Ако мислиш че ми пука кфа съм,жестоко,ама ЖЕСТОКО се лъжеш
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

сцен пхахахахахахаха ааа не убивате ме! тцтцтц ужас направо нямам думи неее!!! Ти си хипер тъпа как преведе seen като сцен леле .....Дори аз не съм толква тъпа!!! пхахахахаха кфи хора има! И кфо сички и казват че не се казва сцен а сиин и тя пак спори !! Тцтц

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Без коментар.

Цитирай Първоначално написано от e_21.11
    Без коментар.
    Хората са казали коментирай,наща вика без коментар..

Ами мен пък много ме разчувства това клипче, няма значение, че е малки изкуствено на моменти и си личи, че е нагласено.Никой не е казал, че трябва да я бият, защото е емо..просто вижте самата ситуация и се замислете дали не сте били свидетели на нещо подобно...а дали трябва да е така?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    tva klip4e parvo e montaj samo da pokajat kolko tajni i sami sa emotata basi depresiranite tineijari
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

йебаа
    Радо Шишарката е най-готиния пич,всички само него слушаме у Факултето
    клипа е як

Всеки може да е какъвто поиска, това няма какво да го говорим, но аз никога не бих позволила някой да тъпче самочувствието ми и да се държи по такъв начин. Всичко е до характер,така че на хора като момичето от клипа мога само да кажа - това че сте лабилни и безхарактерни си е лично ваш проблем. И мен някога всички ме мразеха и не ми се ходеше на училище, но не тръгнах да си дърпам шалтера и да правя светски драми. Адски тежко е да си изолиран, но нека сме честни - това се случва само ако го допуснем, нали?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си