- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще коментирате това?!
Искам да ви питам,как предлагате едно безсащитно момиче да се справи с 3 кубили?Като включим и хората от класа и които е малтретират...Как да се жащитава?Как да ги набие,като е сама единствена и няма кой да и подаде ръка и да и помогне?А и другото... Тя е много наранена психически,много повече от колкото физически..Как мислите че ще събере куража да им се опълчи?Може да е някое скромно,срамежливо,да не кажа сдухано момиче.... Какъв е смисъла да им се опълчи,като после ще изяде боя двойно?!Няма какво друго да направи освен да се депресира...Тя и без друго си е депресирана щото е емо...Освен да си нареже вените аз друго незнам кво може да направи..Всеки,айде почти секи ще постъпи така..Колкото и на отворени да се праите са..Щеше да е полезно,да каже на класната си,на приятелите си,на родителите си най вече..Те биха могли да и помогнат...Да се премести в друго даскало,където биха могли да я възприемат по добре..Да,вярно че да избягаш не е най-добрият вариянт,така не се решават проблемите..Но пък иначе майа и баща и могат да пооправят малко положението..Но те пак ще я мразят нали?!Тя пак ще е депресирана...Такаче смисъла се губи...Трябваше наистина да се премести в друго даскало и дано там я възприемат по-добре...Оф в много филми се вкарвам,а то всичко е нагалсено само за клипа..Ама все пак преставям си че е реалност и ми става много гадно..Тоя клип го гледам по няколко пъти на ден и ми става страшно гадно..................![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.