Пфф.. незнам вече.Като всеки заек ново училище и първите месеци с-р много се сдухах.Значи не като всеки друг за оценките.Оценките са ми хубави като за начало само 5-6 и ми и много лесно .Значи записах се в обикновена паралелка без засилено учене на език защото имаше само със френски а аз не исках да го уча и т.н.В моя клас са учениците с по ниски дипломи включително и аз но както смятах аз че моя клас ще е по гаден се оказа обратното по точна класна по точни хора от класа по хубави момичета и т.н.В началото не познавах никой нормално че се сдухах и ови свикнах сприятелих се със другите и станахме приятели с 2-3 момчета.Но се оказа че изключените от Техническия ги преместват в моя клас Дойдоха три момчета изключени с които се познавам от преди демек миналата година бяхме в 1 клас и неска като първи ден всички бяха с тях сещате се нови ученици и т.н. а аз дружех с 1-то момче от изкл. миналата година но те си падат малко келеменца та проблемът ми е в това дали не сгреших като не отидох в друго даскало или в другия клас при по умните или че останах в тако да го нареча по тъпия клас но където учителите са по точни и някои съученици са стабилни.Ще съм ви благодарен ако изразите мнението си че направо се сдухах тия дни че няма нищо да стане от мен и т.н. а съм само 9 клас