.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Град
    Плевен

Хора,ЛЮБОВТА СЪЩЕСТВУВААА!!!

Аз я открих
    Направо не мога да ви опиша колко съм щастлива..и какво да описвам като то с думи не става просто не може да се опише!!
    Толкова много съм щастлива,че ми се иска да изкрещя пред всички колко много се обичаме с приятеля ми!! Направо както казват "съм на седмото небе"от щастие...(е не прекалявам,що`т "многото хубаво не е на хубаво" и от време на време слизам и на Земята,обаче съм наистина адски много щастлива за това което ми се случва...Да на 19 години съм,а приятелят ми е на 21 направо незнам...не че си пасваме,ние направо се допълваме един друг и чувството е ненормално...уфф спирам що`то мога да напиша цял роман така както съм почнала...

та бих ви попитала изпитвали ли сте същото??? и при вас толкова силно ли е?

Ако ви се струва тъпа темата не отговаряйте! Но все пак ви благодаря!

Град
    LuNaTa
    Много се радвам за теб,браво!ми аз ипитвам това 4увство пове4е от година..и наистина е страхотно
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    MoHTaHa
    ммм аз що отговоря,защото определено знам как се чувстваш и много се радвам за теб,чувството е простоооо неописуемо,нали аз съм с приятеля ми от 1 година вече ииии имам чувстото,че просто не мога да живея без него,обичам го толкова много иии с всеки ден го обичам все повече и повече..
    а на вас с приятеля ти ви пожелавам мнооооого любов и още по-силна от сега и много щастие

Град
    Плевен
    ами ние сме от половин година заедно и буквално НЕ МОЖЕМ един без друг !!

Мн съм щастлива като чета теми като твоите И аз съм изпитвала същото като теб в началото на връзката ни с моя приятел.Направо незнаех къде се намирам...вървях по коридорите из училище и си казвах "Щастлива съм,щастлива съм..най-накрая..." и се усмихвах като луда... Наистина беше нещо прекрасно,но не мисля,ч ще го испитам пак до края на живота си.Още много си обичам моето момче и миговете с него са върха и има тръпка....но не е както...тогава Просто...бях много нещастно момиче,комплексирано....пос оянно плачех и страдах...а той ме "измъкна" от това и ми даде най-голямото щастие на този свят-любовта си.Не искам никога да се чувствам отново както преди да го срещна

Град
    Търново.... Велико Търново
    много ясно че я има
    \/ честито

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    О как ти завиждам ако знаеш (бяла завист естествено) За мен не съществува.. И не вярвам вече ;\

Животът е адът описан в Библията!

heheh kusmetliika si

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,била съм толкова влюбена...Вече не.Но сега май пак почвам да се влюбвам,а това не е добре.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, наистина е прекрасно чувството...спор няма.Дано още дълго време да сте така влюбени.

Повече от фен
    Аз все още не съм я открила и за мен не съществува, за мен няма разходки под звездите с любимия човек както става в сапунките. Когато намеря човек, който да обичам и той мен тогава може би ще повярвам, но до тогава за мен споделена любов няма.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Хора,ЛЮБОВТА СЪЩЕСТВУВААА!!!
    недумай... ^_^
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Честито..Наистина знам как се чувстваш в момента и се радвам много за теб!Няма по-приятно чувство от това да си адски влюбен в някого пожелавам това чувство да те сапътства още дълго!
    Има истинска любов , която съществува просто някой все още не са я срещнали , но по-добре късно отколкото никога!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

честито все пак пък за тези дето не са я открили не бързайте се ще се въвлечети и вие началото си има и край ама едва ли ще ви е толкос забавен и интересен края / абе май нещо не се израсих много смислено

Град
    Пловдив
    честито за съжаление аз все още нямам този късмет

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Въпреки това, че не те познавам, искрено се радвам за теб и за това че любовта, те прави толкова щастлива.Искрено се надявам и занапред да бъде така и чувствата по между ви с времето да стават все по-силни,стабилни,дълбоки и истински.Пожелаавм ви да сте живи и здрави от там насетне нещата,сами ще се случавта.

ОБИЧАЙТЕ СЕ Не спирайте да си доказвате един на друг,колко много държите на връзката ви,бъдете щастливи.Ауууу,изпълнихте ми сърцето.Е явно наистина има любов,колкото и аз да я отричам...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Мн съм щастлива като чета теми като твоите И аз съм изпитвала същото като теб в началото на връзката ни с моя приятел.Направо незнаех къде се намирам...вървях по коридорите из училище и си казвах "Щастлива съм,щастлива съм..най-накрая..." и се усмихвах като луда... Наистина беше нещо прекрасно,но не мисля,ч ще го испитам пак до края на живота си.Още много си обичам моето момче и миговете с него са върха и има тръпка....но не е както...тогава Просто...бях много нещастно момиче,комплексирано....пос оянно плачех и страдах...а той ме "измъкна" от това и ми даде най-голямото щастие на този свят-любовта си.Не искам никога да се чувствам отново както преди да го срещна
    Аз бях по подобен начин. Бях напълно отвратена от всичко в живота, от всичката злоба, от лицемерието... Да не говорим, че смятах и любовните връзки за глупост, че носят само мъка и разочарование... Това даже преди да се запозная с него, защото след като се запознахме, преди да се съберем, имаше 4 месеца, през които в почти всяка секунда той беше в мислите ми, плачех доста, намалих си успеха... Но накрая, след вечерта, когато ме беше поканил да посрещам заедно с него и компанията му у тях изгрева на 1-ви юли, бях неописуемо щастлива. Събрахме се 6 дни по-късно, но и през тези 6 дни нямаше нещо, което да развали щастието ми. А и сякаш вместо да се изтъркват чувствата ни, стават по-силни... Ето това е нещото, което ми дава сили в живота, както и вярата и надеждата ми, че приказката ще продължи... Това е също и причината да мисля, че човек обича истински веднъж в живота си - защото не вярвам да съществува друг, на когото да мога и да искам да дам това, което съм дала или съм готова да дам на настоящия си приятел. Единственото, което ме притеснява, е фактът, че е много малко възможно от първия път да съм уцелила точния човек (не съм имала преди това приятел, защото исках човек, когото наистина много харесвам), и че понеже сме на по 16 и 17 години, животът би могъл да ни раздели, да не говорим за малката вероятност на по-малка възраст да се изпитат истинските, дълбоки чувства и това една връзка да продължи до 25+ години. Остава ми само да вярвам, че ще намерим начин да сме заедно въпреки всичко...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Re: Хора,ЛЮБОВТА СЪЩЕСТВУВААА!!!

Цитирай Първоначално написано от rumka88
    Аз я открих
    Направо не мога да ви опиша колко съм щастлива..и какво да описвам като то с думи не става просто не може да се опише!!
    Толкова много съм щастлива,че ми се иска да изкрещя пред всички колко много се обичаме с приятеля ми!! Направо както казват "съм на седмото небе"от щастие...(е не прекалявам,що`т "многото хубаво не е на хубаво" и от време на време слизам и на Земята,обаче съм наистина адски много щастлива за това което ми се случва...Да на 19 години съм,а приятелят ми е на 21 направо незнам...не че си пасваме,ние направо се допълваме един друг и чувството е ненормално...уфф спирам що`то мога да напиша цял роман така както съм почнала...

та бих ви попитала изпитвали ли сте същото??? и при вас толкова силно ли е?

Ако ви се струва тъпа темата не отговаряйте! Но все пак ви благодаря!
    Мноро се радвам за Теб..Дано да си открила любовта на живота си .Ако е така бори се за нея и не я пропускаи...Защото живота дава само 1 шанс да я откриееш..Аиде успехче и мн да се обичкате
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Честито да ви е И занапред бъдете все така! Много щастие!
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Sofia
    Честито на печелившите
    Много се радвам за вас и аз сега съм влюбен , но уви е трудно да се боря за това чувство , но се надявам скоро да го направя успешно, а на вас желая безпроблемно да изживеете страхотното чувство което никой наркотик не може да пресъздаде
    Голям размер на картинката! /machoka/

Голям фен Аватара на 50cent
    е хубуу де

Има я.
    Но аз самата не съм я открила все още...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз много се раздвам за вас,желая ви много да се обичате и да сте много щастливи Любовта е велико и несравнимо чувство,което всеки човек трябва да изживее поне веднъж в живота си :P

Ами... не мога да се съглася, че съществува... поне за сега

Е изпитвам го но в момента момичето към което го изпитвам е с друг.
    I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
    I LOVE POLLY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си