- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора,ЛЮБОВТА СЪЩЕСТВУВААА!!!
Razbira se 4e ima lubovmnogo se radvam za teb i na men mi e sa6toto v momenta.Poprincip da ima6 nqkoi do sebesi koito si te obi4a e nai nezamenimoto 4uvstvo pojelavam na vseki da go ispita
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Icko-
Razbira se 4e ima lubovmnogo se radvam za teb i na men mi e sa6toto v momenta.Poprincip da ima6 nqkoi do sebesi koito si te obi4a e nai nezamenimoto 4uvstvo pojelavam na vseki da go ispita
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Icko-
i az se 4usvstvam taka ama ve4e blizo godina :P
Първоначално написано от ™G-Baby™
пфф кой го интересува за твоята тъпа любов ма искам брадааа!
Първоначално написано от Wizard__
Мерси за коментара![]()
Чувството е наистина невероятно но много малко хора са го изпитвали но въпреки това любовта съществува да.....аз също я изпитах и рпдължавам да я изпитвам и ще се радвам ако и за напред я изпитвам
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Еее суперЕдна позитивна темичка да видя тук
И аз много обичам моят мъж. От почти 7 месеца той е всичко за мен.Звучи като клише,но съм сигурна,че голяма част от вас ще ме разберат. Иска ми се да изкрещя на целия свят колко много значи той за мен и колко много ще си го правя щастлив,както той менДаже писах на Море от любов,да го изненадам,така че стискайте палци
![]()
![]()
![]()
Smile!?
Първоначално написано от ra4ence
разбирам теи ти пожелавам успех с "Море от любов"
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100% авторката ходи с този мъж от не повече от месец. Как знае в такъв случай дали е истинско?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
ммм не съвсем....от половин година сме заедно
незнам,ако щеш вярвай.. и аз в началото си мислех че до 1-2-3 месеца ще утихне всичко,но не е такачувствата ни стават още по силни с времето...
Незнам защо ти е толкова трудно да го повярваш...сигурно не си го изптвал/а...
Обичаме се!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност съм. Но звучиш като момиченце с ново гадженце. Щом сте от 6 месеца заедно, окей, пожелавам ти да сте цял живот заедно.
Иначе с бившия ми приятел бяхме повече от година заедно и всичко свърши доста неочаквано...не се втелявай толкова. А ако си толкова щастлива, отиди и му го кажи и покажи, не се дръж като бебе.
Не искам да споря с теб и само ще ти кажа,че предостатъчно пъти съм му показала и му показвам,колко много го обичам,увожавам и държа на него....
И сори ако ти изглежда че се държа детински..просто исках да споделя,колко съм щастлива с това момче.. тва е всичко и смятам ,че нямаше нужда от нападки...
О, боже...кой те напада...![]()
И това "момче" би трябвало да е мъж...