.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Тема: объркващо

объркващо

-----------------------------------

Град
    Razgrad Cartel
    да не ти пука,няма да се жените,нали?няма страшно.
    а имате ли кръвна връзка ?

Град
    bulgaria, sofia
    ас сам това момче и това си е самата истина ...
    много те обичам и полудявам без теб
    много те обичам мое малко Foxy ...
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

Град
    Razgrad Cartel
    а кръвна връзка имате ли ?

Ами ако сте по-далечни от 4ти братовчеди съм чувала, че вече няма нищо лошо до имате връзка или такива отношения. Но аз лично не бих го направила

Град
    Razgrad Cartel
    абе,нямате кръвна връзка,ибети са на воля

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Ами ако сте по-далечни от 4ти братовчеди съм чувала, че вече няма нищо лошо до имате връзка или такива отношения. Но аз лично не бих го направила
    ми до колкотополучих информация сме по-далечни

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Spored men nqma problemi

Чукайте се.

Град
    Inside the temple
    Щом като роднинските ви връзки са толкова далечни, че не можете да ги определите, явно няма проблем
    Ще го мислите, ако някой ден стигнете до църковен брак , тъй че споко.
    When I love, I love.

Град
    bulgaria, sofia
    Знам, но до колкото имам info от наще се падаме 4-ти или 5-ти братовчеди

Град
    bulgaria, sofia
    А и чесно да ви кажа не ме интересува какво мислят родителите ми... защото я обичам до полуда буквално немога без нея...
    Все едно са изтрагнали душата ми, и се чувствам празен като малка кукла, малко е трудно да обесня чувството точно защото обичта ми кам нея става по-силна и по-силна с всеки изминал ден
    МНОГО ТЕ ОБИЧАМ Foxyy

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Ем да не ви пука и тва е :P
    I am a violet butterfly !

abe kfo se pritesnqqte we bratq i sestri se ... pak vie dale4ni brad4edi nie vi obi4ame obi4aiite se i vie

Град
    bulgaria, sofia
    хааххаа... тва беше яко мн мсс хора...
    аа само като вапрос кам моми4етата... ако тя хапе... силно това като какув знак да го приемам

Абе извинявайте вие на 10 годинки ли сте???????????? Съзнавате ли кво правите бе РОДНИНИ Сте... само циганите го правят това(защото не знаят кои са им роднините..) .... лелелелеле вие направо сте наказани бе.....

hora az imam 42-ma 2-ri bradov4edi i bratov4edki (i NE ,NE sam mangal4e) ot tqh da poznavam naaaai-mn 11-13 ot tqh !! kfo da vi kaa ,mom4eto e zlatno kakto pone 4eta,a pak ako e i krasivo napra0 ti go zimam nZ va6te kak sa vi izdirili 5-ti brad4edi pff vie i da se sgodite nqma problemi we sladuri stiskame palci da vleze Malkiq ,da ne ni pitate posle za gle4eta ,a i Fnimafaite da ne pitate za Escapelle i Sure Check

Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
    hora az imam 42-ma 2-ri bradov4edi i bratov4edki (i NE ,NE sam mangal4e) ot tqh da poznavam naaaai-mn 11-13 ot tqh !! kfo da vi kaa ,mom4eto e zlatno kakto pone 4eta,a pak ako e i krasivo napra0 ti go zimam nZ va6te kak sa vi izdirili 5-ti brad4edi pff vie i da se sgodite nqma problemi we sladuri stiskame palci da vleze Malkiq ,da ne ni pitate posle za gle4eta ,a i Fnimafaite da ne pitate za Escapelle i Sure Check
    ami da ti kaja za men si e nai-krasiviq!sladak e i e 4aroven!
    [/img]

0ф бе дееба, наспами як0 бате... Верну на 10 г0дини ли сте, 4е не знаете кфи си се падате.... Тфа 100% е некфа ебавка... Кат0 гледам как пише и 0нва лапе либедих4ет0.... И п0сле на Crs му се карат админите, 4е пишел, 4е ме 0би4ал...

Град
    bulgaria, sofia
    ebavka e tamun ta utre ...
    tva si e istina be 4ovek kolkoto i da ne ti se verva bratov4edi sme i si q obi4am ... a i dori da mi be6e 1-va pak 6tqh da si q obi4am kato sega a moje bi i pove4e

Цитирай Първоначално написано от angel_hearth
    tva si e istina be 4ovek kolkoto i da ne ti se verva bratov4edi sme i si q obi4am ... a i dori da mi be6e 1-va pak 6tqh da si q obi4am kato sega a moje bi i pove4e
    Кат ви се р0дят деца няк0й ден и те ще пишат п0 ф0рума... Мн0г0 0би4ам сестра си, искам да й г0 вкарам, да правим ебаси извратения секс, ама сме брат и сестра... има ли нещ0 л0ш0.... Взимаме пример 0т мама и тате...

Ако ти е 18-ти братовчед от страна на стринка ти...не е проблем...макар че мен би ме притеснявало...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    Цитирай Първоначално написано от angel_hearth
    Кат ви се р0дят деца няк0й ден и те ще пишат п0 ф0рума... Мн0г0 0би4ам сестра си, искам да й г0 вкарам, да правим ебаси извратения секс, ама сме брат и сестра... има ли нещ0 л0ш0.... Взимаме пример 0т мама и тате...
    abe pi4 az qvno imam problem 4e se zahlasvam po bratov4ed mi koito mi e tolkova dale4en 4e ako ne jiveehme tolkova nablizo nqma6e i dznaem 4e sme bratov4edi ama ti naistina ima6 po-golqm prblem!zemi se pregledai!

Da Ne Vi Puka..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си