- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- объркващо
да не ти пука,няма да се жените,нали?няма страшно.
а имате ли кръвна връзка ?
ас сам това момче и това си е самата истина ...
много те обичам и полудявам без теб![]()
![]()
![]()
![]()
много те обичам мое малко Foxy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
Ами ако сте по-далечни от 4ти братовчеди съм чувала, че вече няма нищо лошо до имате връзка или такива отношения. Но аз лично не бих го направила
ми до колкотополучих информация сме по-далечниПървоначално написано от gree_girl
Чукайте се.![]()
Щом като роднинските ви връзки са толкова далечни, че не можете да ги определите, явно няма проблем
Ще го мислите, ако някой ден стигнете до църковен брак, тъй че споко.
When I love, I love.
Знам, но до колкото имам info от наще се падаме 4-ти или 5-ти братовчеди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А и чесно да ви кажа не ме интересува какво мислят родителите ми... защото я обичам до полуда буквално немога без нея...
Все едно са изтрагнали душата ми, и се чувствам празен като малка кукла, малко е трудно да обесня чувството точно защото обичта ми кам нея става по-силна и по-силна с всеки изминал ден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МНОГО ТЕ ОБИЧАМ Foxyy![]()
Ем да не ви пука и тва е :P
I am a violet butterfly !
abe kfo se pritesnqqte we bratq i sestri se ... pak vie dale4ni brad4edi nie vi obi4ame obi4aiite se i vie![]()
![]()
хааххаа... тва беше якомн мсс хора...
аа само като вапрос кам моми4етата... ако тя хапе... силнотова като какув знак да го приемам
![]()
![]()
![]()
Абе извинявайте вие на 10 годинки ли сте???????????? Съзнавате ли кво правите бе РОДНИНИ Сте... само циганите го правят това(защото не знаят кои са им роднините..) .... лелелелеле вие направо сте наказани бе.....![]()
![]()
![]()
![]()
hora az imam 42-ma 2-ri bradov4edi i bratov4edki (i NE ,NE sam mangal4e) ot tqh da poznavam naaaai-mn 11-13 ot tqh !! kfo da vi kaa ,mom4eto e zlatno kakto pone 4eta,a pak ako e i krasivo napra0 ti go zimamnZ va6te kak sa vi izdirili 5-ti brad4edi pff
vie i da se sgodite nqma problemi we sladuri
stiskame palci da vleze Malkiq ,da ne ni pitate posle za gle4eta ,a i Fnimafaite da ne pitate za Escapelle i Sure Check
![]()
![]()
ami da ti kaja za men si e nai-krasiviq!sladak e i e 4aroven!Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
[/img]
0ф бе дееба, наспами як0 бате... Верну на 10 г0дини ли сте, 4е не знаете кфи си се падате.... Тфа 100% е некфа ебавка... Кат0 гледам как пише и 0нва лапе либедих4ет0.... И п0сле на Crs му се карат админите, 4е пишел, 4е ме 0би4ал...
ebavka e tamun ta utre![]()
...
tva si e istina be 4ovek kolkoto i da ne ti se verva bratov4edi sme i si q obi4am ... a i dori da mi be6e 1-va pak 6tqh da si q obi4am kato sega a moje bi i pove4e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кат ви се р0дят деца няк0й ден и те ще пишат п0 ф0рума... Мн0г0 0би4ам сестра си, искам да й г0 вкарам, да правим ебаси извратения секс, ама сме брат и сестра... има ли нещ0 л0ш0.... Взимаме пример 0т мама и тате...Първоначално написано от angel_hearth
Ако ти е 18-ти братовчед от страна на стринка ти...не е проблем...макар че мен би ме притеснявало...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
abe pi4 az qvno imam problem 4e se zahlasvam po bratov4ed mi koito mi e tolkova dale4en 4e ako ne jiveehme tolkova nablizo nqma6e i dznaem 4e sme bratov4edi ama ti naistina ima6 po-golqm prblem!zemi se pregledai!Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
Da Ne Vi Puka..![]()