.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Тема: объркващо

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ако ти е 18-ти братовчед от страна на стринка ти...не е проблем...макар че мен би ме притеснявало...
    хаха
    [img][/img]

Град
    bulgaria, sofia
    do kolkoto go pi6e v knigite i po foromite koito sam 4el:
    Sled 3-to koleno(demek ot 3-ti bratov4edi natatuk) nqma problemi ot vraska mejdu bratov4edi \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ ...
    nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...

Град
    bulgaria, sofia
    mnogo mnogo amaa mnogo si te bi4kam mili4ko

Град
    Пловдив
    Принципно и да имате кръвна връзка стига да не забременееш няма проблем , защото при зачъване на бебе и сте роднини ( имате кръвна връзка ) детето ще има някакви психически отклонения... но ако е по далечен няма проблем

четал съм че при трети братовчеди се губи кравната връзка за и е позволено да се омажват 3 ти братовчеди за това няма да имате проблеми правете си кефа аи успехи

mn vi blagodarq za otgovorite!misiii!nai-ve4e na poslednite dva otg
    от любов боли!
    http://zoom.bg/foxyto/139896

Град
    bulgaria, sofia
    mnogo mersi hora podkrepata vi ozna4ava mnogoo \/ \/ \/ ...
    zareji maitam ama verno iskam da se ojenq za teb mili4ko ...
    mnogo si te bi4kam i pak

Цитирай Първоначално написано от foxyto
    Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    Цитирай Първоначално написано от angel_hearth
    ebavka e tamun ta utre ...
    tva si e istina be 4ovek kolkoto i da ne ti se verva bratov4edi sme i si q obi4am ... a i dori da mi be6e 1-va pak 6tqh da si q obi4am kato sega a moje bi i pove4e
    Кат ви се р0дят деца няк0й ден и те ще пишат п0 ф0рума... Мн0г0 0би4ам сестра си, искам да й г0 вкарам, да правим ебаси извратения секс, ама сме брат и сестра... има ли нещ0 л0ш0.... Взимаме пример 0т мама и тате...
    abe pi4 az qvno imam problem 4e se zahlasvam po bratov4ed mi koito mi e tolkova dale4en 4e ako ne jiveehme tolkova nablizo nqma6e i dznaem 4e sme bratov4edi ama ti naistina ima6 po-golqm prblem!zemi se pregledai!
    Ахаха, слън4ице, аз съм м0ми4е, скъпа... А и аз пр0блеми немам, сам0 да ти кажа... Преглеждах се ве4е, сп0к0йна бъди... Ама т0 кат0 вляза тука и кат0 видя няк0я кат0 вашите теми как да не се преглеждам... Ина4е ае х0дете се 4укайте с брат4ед ти и се женете... С уд0в0лствие п0сле ще ти 0тг0варям кат0 пуснеш тема " Ебах се с брат0в4ед си и т0й свърши в мен... бременна ли съм" Айде п0 жив0 п0 здрав0 и кат0 ви се р0ди трирък0 четирикрак0 гн0м4е звъннете да д0йда да мина с тамяна...

незнам дали някой вече не го е написъл ама ХУЯ РОД НА ПРИЗНАВА
    nau4i se da ti haresva...

Цитирай Първоначално написано от angel_hearth
    ebavka e tamun ta utre ...
    tva si e istina be 4ovek kolkoto i da ne ti se verva bratov4edi sme i si q obi4am ... a i dori da mi be6e 1-va pak 6tqh da si q obi4am kato sega a moje bi i pove4e
    Кат ви се р0дят деца няк0й ден и те ще пишат п0 ф0рума... Мн0г0 0би4ам сестра си, искам да й г0 вкарам, да правим ебаси извратения секс, ама сме брат и сестра... има ли нещ0 л0ш0.... Взимаме пример 0т мама и тате...
    abe pi4 az qvno imam problem 4e se zahlasvam po bratov4ed mi koito mi e tolkova dale4en 4e ako ne jiveehme tolkova nablizo nqma6e i dznaem 4e sme bratov4edi ama ti naistina ima6 po-golqm prblem!zemi se pregledai!
    Ахаха, слън4ице, аз съм м0ми4е, скъпа... А и аз пр0блеми немам, сам0 да ти кажа... Преглеждах се ве4е, сп0к0йна бъди... Ама т0 кат0 вляза тука и кат0 видя няк0я кат0 вашите теми как да не се преглеждам... Ина4е ае х0дете се 4укайте с брат4ед ти и се женете... С уд0в0лствие п0сле ще ти 0тг0варям кат0 пуснеш тема " Ебах се с брат0в4ед си и т0й свърши в мен... бременна ли съм" Айде п0 жив0 п0 здрав0 и кат0 ви се р0ди трирък0 четирикрак0 гн0м4е звъннете да д0йда да мина с тамяна...
    аз не съм опоменавала пола ти но извинявай ако съм те засегнала!и не се бой няма да пусна такава тема,не съм толкова тъпа,аптеки и лекари дал господ!както и да е не мисля да стигам до там,но все пак ако стане ще ти званна с голямо удоволствие,за да дойдеш да ми видиш бебчето!само си дай номера!
    от любов боли!
    http://zoom.bg/foxyto/139896

Град
    bulgaria, sofia
    mili4ko opasna si \/

ИБЕТЕ СА УЕ

Град
    bulgaria, sofia
    Savety Firts ...

Град
    bulgaria, sofia

от 3ти братовчеди натам вече не сте роднини давайте смело

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Ами ако сте по-далечни от 4ти братовчеди съм чувала, че вече няма нищо лошо до имате връзка или такива отношения. Но аз лично не бих го направила
    ми до колкотополучих информация сме по-далечни
    Е щом незнаеш къв ти е, значи ти не е рода

Град
    bulgaria, sofia
    4-ти братовчеди смее... ма много си я обичкам ма многоо многоо многоо многоо многооо много многоооооо ...
    Call the Doktar I'm in lovee ...

Град
    bulgaria, sofia
    4-ти братовчеди смее... ма много си я обичкам ма многоо многоо многоо многоо многооо много многоооооо ...
    ааама много те обичкаам

една моя съученичка вече е с приятеля си 2-3 години, пък са като вас, далечни братовчеди - нищо не им е станало, така че няма от какво да се притеснявате

Град
    Sofiq
    ХОРА НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ НАЛИ ТАКА,ЗНА4И И С БЪЛГАРСКИ РАЗБИРАНИЯ.....В АНГЛИЯ ТАКА ПРАВЯТ БРАТОВ4ЕД С БРАТОВ4ВДКА ВСЕ ДЕЦА ИМ СЕ РАЖДАТ ОТ КРЪВНИ ЛИНИИ...НА ТИЯ ИЗВРАТЕНЯЦИ.Е МОЖЕШ ДА СИ НАПРАВИШ САМ ИЗВОДИТЕ АКО ИМАТЕ КРЪВНА ВРЪЗКА ДОБРЕ ЛИ ШТЕ Е.
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Град
    bulgaria, sofia
    pisi... padame se 4-ti bratov4edi poznavam 2-ma 4oveka deto sa po sa6tiq na4in!!! edinq mi e sau4enik a drugiq sased na vilata vkiustendil i za da ima nqkakuv problem bebeto trqbva da sme ili brat i sestra, ili 1-vi, 2-ri i 3-ti bratov4edi.... ot treto kolqno kravnata ni liniq se gubi i da nekaja golema duma ama 110% nema nikakuv problem da sme zaedno kato dvoika \/ \/ \/

Голям фен
    Град
    Pleven
    Абе те в Англия благородниците до кое време са се женели 1-ви братовчеди и 2-и, за да запазят фамилията и богатството. В арабските страни все ощв го правят.
    Щом се обичате, то работата е опечена вече
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    София
    Мда, ясно..
    И аз като бях на 10-15г бях лудо влюбена в мой братовчед. Напълно нормално за тази възраст. Отминава с времето
    Smile!?

Град
    bulgaria, sofia
    radi nz brat mi kak e razbral za tva 4e izlizame... ne sam mu kazval ni6to .... kaza 4e negov sau4enik ni e vidql i go e pital... za drugo ne mi e kazvaal ....

Град
    bulgaria, sofia
    i da ostava i da ne ostava vremeto o6te q obi4am .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си