- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Музиката в залата
abe kva myzika predpo4itate da slu6ate kogato ste vav fitnesa...? I ako ima nqkoi konkretni pesni pi6ete gi....
т.7
krem4et0
Ами и аз като dshiznit,само ще добавя и транс...![]()
az obi4am da sly6am rap. i po to4no trick daddy i lil jon.
vdahvat mi sili4ki kato peqt teq dvamata.![]()
охо, дам, дам.Първоначално написано от dshiznit
![]()
Хаус комерси - ATB
Aqua, La bouche, Mr. President, Native vision, The free, ICE MC...
Хаус или рап
Рап и хип хоп.
В залата, вкоято аз ходя, най-редовно пускат старите албуми на DMX, Snoop Dogg и най-яките парчета на Redman, Methodman, The game, 50 cent и още много рапъри, за които не съм и чувал.
Естествено, че искам жици, ама няма. Това което се пуска е рап и шити. Определено предпочитам рап, даже бих казал, че е добър за тренировка.
Хип хоп![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Честно казано би било ебати кефа ако пуснат някви чилаут парчета, като life goes up and down![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
R&B,hip hop ,House i trance![]()
Disturbed - Down With The Sickness![]()
Ето такива песнички ми харесват за фитнес. Особено тази е много надъхваща. Последния път като ходих си бях пуснала тази песен и яко на колелото... така се бях разгорещила... и батерията на мп3-то падна.
![]()
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
^Върха! И аз съм им дива фенка и искам да ги слушам, ама както казаха по-горе има само рап и шити.![]()
Радио 1
Ако сам на mp3 Landser ме стимулира добре!
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
еми аз препо4итам LiL Jon,Jentaro,Akon,Baby Bash,и т.к![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
амиии аз лично като отида на фитнес си слушам музика на MP3-to и си пускам най-често техно или хаусмного ме отпуска
хаус![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Kаквото пуснат... Предимно Клубна музика.
Предпочитам някоя ритмична , че да ми е кеф ...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
в фитнес залата където хода пускат радио Витоша и ме радва![]()
![]()
![]()
Днес пък тренирах на Брайън Адамс и Роксет - беше отчайващо
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Еми в залата, която ходя аз тренират предимно трибойци, та и шефа е такъв ... Музиката не е чак толкова от значение, но когато шефчето тренира си надува DMX, та и аз се надъхвам най-много тогава![]()
![]()
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Нищо... Разсейва ме музиката. Даже се дразня, че в залата има телевизори. И винаги програмата е The Voice. Незнам дали ще ми повярвате, но знам абсолютно всички песни, които пускат там. Те са виновни, че намразих доста от тях![]()
ДИВ НАХ1СТВА6 РАП/ДОРИ И БГ РАП ДА Е НЯМА ЗНА4ЕНИЕ ДА ВИКАТ НАПРАО ИЗДИВЯВАМПървоначално написано от S7aLL1n
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.