- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли
гледай си зеленчуковите плантации,вегетарианецо!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
'i'm a persoin just like you...'![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Опа, аз обичам месо бе![]()
only alcohol•
Само като се напия
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не съм пушил .. Не пуша .. и няма да пропуша!!!![]()
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
пожелавам ти гоПървоначално написано от Initial_D
![]()
Пушех доста .. Но спрях и се радвам за това .. не възнамерявам да пропуша отново .. иначе пия якоАлкохола ми изглежда по-малко вреден от цигарите .. може да не е вярно но
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
+1 peidi pu6eh ama ve4e neПървоначално написано от bungle
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
В момента не.
Принципно:понякога.
ne
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
НЕ , АЗ НЕ ПУША , МАКАР ЧЕ СЪМ ПРОБВАЛА И НЕ Е НИЩО ОСОБЕНО![]()
Пуша понякога. Като съм в компания, но не много често. И все пак отговарям 'да', поне съм честна. И това не значи, че съм отрепка! Не, не съм.Тоя тъп изтърсак дет се изказа така да ходи да се прегледа и посел да приказва за хора, които не познава. Но аз ще си замълча, защото съм на път да си изпусна нервите и заедо с тях и някоя цжетуща псувня, от която и сърбин би се изчервил. Ааамаха... у лево [!]
![]()
Пуша и ми е кеф да пуша.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
не![]()
Абе много сте ми интересни вие затапените като цяло . Вредяло ала бала .. яя то че вредят вредят ама вие вече изкарахте че пушиш 2 месеца и вече червата ще ти излезат през носа .. ! бъдете малко по широко скроениа за пушенето иначе .. еми както каза едно момиче 'за да съм честна' ще кажа да въпреки че това е само в определена компания и общата бройка на изпушените ми цигари за 1 година е максимум 5 . преди 1 година че вече и повече пушех всеки ден по 2-3 цигари но просто не ми доставяше никакво удоволствие и се усетих че пуша само за гъзарията а в крайна сметка само дето давам по 2.50 и се тровя . Но не спрях заради това че се тровя защото аз още много отдавна съм си го казала - 1 път се живее и трябва да е без граници и живот в който да пробваш от всичко . Спрях само защото намирах и по важни неща за да си давам парите . И сега и да искам не мога да пропуша отново по проста причина че видя ли цигари ми се вие свят . Но все пак тези 5 цигари годишно идват от когато съм в една точно определена компания в която всички пушат и някой път просто ми се иска да дръпна
но тези случай са малко и доста рядко . И в крайна сметка повечето хора пушат/са пропушили по 1 от 3те причини -->
1.просто за гъзарията или защото приятелите им пушат
2.защото просто няма какво друго да си държат в ръката
3.защото не могат да ги откажат (в което аз лично не вярвам - ралично е НЕ МОГА и НЕ ИСКАМ и как ако наистина не могат аз от 3 цигари на ден намалих до 5 на година ?! ... няма значение - пак се отплеснах )
и пак искам да подчертая че не съм против пушачите и като цяло не мисля че хората трябва да се делят на пушачи и не пушачи защото както казваше една реклама 'Първо сме хора После сме различни'![]()