- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли
Pravopisniq,v koi mojeПървоначално написано от Boot
![]()
٭°●l{yкŁĨt
Има доволно много правописни речници. И пише и големи глупости в повечето![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ехх,назад си с правописа!Първоначално написано от **kissable**
![]()
Не са отрепки.Попаднала си на такива хора,не всички са такива.
Че е назад, ясно..и аз бъркам понякога де...но не оспорвам, когато съм сбъркала..както и да е...Първоначално написано от extreme_
Родителите ми пушат-големи отреки!
Най-добрият ми приятел също...и той е едно нищожество...
Хах...смело осъдиждаш хората (:
What you give is what you get!
Всевишният гугъл се прозинесе![]()
Точно така мила и аз за това не пуша и не пия - просто не мога да се правя на тежка момаПървоначално написано от twix_91
![]()
**kissable** ти си под секва... любимата ми утрепка![]()
Сигурно любимата й буква е У.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Брей, то било пълно с Утрепки тогава. Сигурен съм, че имаш роднини и приятели, които пушат, но сигурно и те са Утрепки...Първоначално написано от **kissable**
Като обиждаш поне го прави грамотно![]()
Ами то е пълно с отрепки всъщност
Убавица умна е тяПървоначално написано от ЕPu
![]()
Не пуша и не пия и не мисля да започвам...![]()
da [-o< i bez tova nqmam namerenie da umra ot estestvena smart - golqma rabota 4e m iskasqvat jivota - po dobre mlad i krasiv ot kolkoto star i nabra4kan \/
Пуша,пия и по мъже ходя!Да дойде някой нещо да ми каже!![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Мдаа.. баща ми не е утрепка.. (не само защото ми е баща ест.)Първоначално написано от extreme_
П.Т.Аз само съм пробвала към 3 пъти..![]()
Ама си пийвам понякога..![]()
![]()
Добре де.. млад и съсухрен (с жълт оттенък)и с лоши зъби тогава..Първоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Ей маце,това че имаш някакво мнение хубаво..ама не го налагай толкова упорито,защото просто си нямаш на идея колко си смешнаПървоначално написано от **kissable**
(казвам ти го абсолютно приятелски за да не се изложиш и някъде другаде)..та аз слушам само пънк и метал и да пуша..,но честно казано единствено по твойта логика съм утрепка..така че вееш толкова далеч от реалността,че просто представа си нямаш..а,и моля те преценявай какво пишеш преди да го напишеш
![]()
Не!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да бе, всички до един са отрепки. Само чалгарите викаш са свестни. В тях е бъдещетоПървоначално написано от **kissable**
Само да попитам колко скинове/метъли/пънкове познаваш? Един? Ама кво ли ти обяснявам... Знам само, че ако някога ми трябва помощ, за каквото и да е, сигурно 60-70% от хората, които бих потърсил са именно такива. Ако до сега съм разчитал на фешъни, чалгари, емота или разни татива, вече да съм мъртъв.
А да определяш кой какъв е, по това дали пуши/пие е ебати простотията.
Пак излъга ...Първоначално написано от Your Nightmare
we give it all.
Oo Не пуша..Не мисля й да пуша..
Пушат тези които не ги бърка дали ще живеят..А аз не съм от тези..![]()
London Tipton
пуша като кумин
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
дали пуша? наргиле и пурети(рядко)
цигарите и вс. производни са лайна ..пуретите и наргилето също..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Първоначално написано от Your Nightmare
Непушачите умират здрави.![]()
Собственост на Canis_Dirus