- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли
^Едва ли, с вашето умряло чувство за етика.
Да, понякога полудявам без цигара.
Трева-Не!
Тук важи в сила закона на всеобщата гадост. Точно като чакаш на спирката и 5та минута си пред дилемата да си запалиш ли цигара или не, палиш я и след точно 5 дръпки превозното средство пристига.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
"пушил съм на много места, с много различни хора.
пуша постоянно и не чувствам умора"
сичко пуша. и наргиле си имам и с джойнт го пълня и накрая затапвам с 1 кутия цигари.![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Прекалено много хора "полудяват" когато нямат цигари(става ми супер смешно когато не могат да контролират това си желание,колко са нервни и как сякаш мисълта им е само за това)....Само това е достатъчно да не ги пуша......
Липсата на трева не предизвиква нищо негативно в мен и затова ми харесва.....
Хайде тия дето не пушат много да не се обаждат..не ми се живеело..фрън дрън та пляс!
Да пуша!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
пуша![]()
Първоначално написано от exploitedteen
О, да, напълно съм съгласна. Всеки път! Всеки път става така...
Собственост на Canis_Dirus
КАто счупена печка...:P
![]()
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
много рядко.на купони и когато съм много нервна...иначе съм пушила в 5 клас![]()
От 7 месеца вече не пуша!
Палила съм от време на време 1-2, особено на морето, но повече от 1-2 кутии не съм изпушила за тези 7 месеца. И определено мисля да продължавам така. Няма я сухотата в гърлото, която те кара да се давиш от време на време, неприятният мириз около теб, неприятният вкус в устата, запъхтяването по стълбите, харченето на пари, нервниченето, когато нямаш цигари или просто си в такива условия, че не можеш да запалиш една, вкусовите възприятия се увеличават, подобряват се и някои други усещания...![]()
Ама всеки сам си решава. Аз се убедих в предимствата на непушенето.![]()
чесно казано аз пуших около 2 години,но съм горда със себе си че ги отказах![]()
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
Не, не пуша! Не искам да се тровя с боклуци, които да развалят здравето ми!
nikoga ne sam pu6ila smqtam i da ne pu6a
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
разсъжденията ми са велики простоПървоначално написано от 182+44_4adel
няма кой да ги оспори![]()
камо ли да коментира![]()
юхуу,сега всички ше почнат да се карат с мен и да ме убеждават,че не е така.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
ама моля ви се,аз дори не съм метълка![]()
и...просто се ебавам![]()
един път се живее - пуша,пия и се бия...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Не разбираПървоначално написано от Alcohooligan
![]()