- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли
Абе много сте ми интересни вие затапените като цяло . Вредяло ала бала .. яя то че вредят вредят ама вие вече изкарахте че пушиш 2 месеца и вече червата ще ти излезат през носа .. ! бъдете малко по широко скроениа за пушенето иначе .. еми както каза едно момиче 'за да съм честна' ще кажа да въпреки че това е само в определена компания и общата бройка на изпушените ми цигари за 1 година е максимум 5 . преди 1 година че вече и повече пушех всеки ден по 2-3 цигари но просто не ми доставяше никакво удоволствие и се усетих че пуша само за гъзарията а в крайна сметка само дето давам по 2.50 и се тровя . Но не спрях заради това че се тровя защото аз още много отдавна съм си го казала - 1 път се живее и трябва да е без граници и живот в който да пробваш от всичко . Спрях само защото намирах и по важни неща за да си давам парите . И сега и да искам не мога да пропуша отново по проста причина че видя ли цигари ми се вие свят . Но все пак тези 5 цигари годишно идват от когато съм в една точно определена компания в която всички пушат и някой път просто ми се иска да дръпна
но тези случай са малко и доста рядко . И в крайна сметка повечето хора пушат/са пропушили по 1 от 3те причини -->
1.просто за гъзарията или защото приятелите им пушат
2.защото просто няма какво друго да си държат в ръката
3.защото не могат да ги откажат (в което аз лично не вярвам - ралично е НЕ МОГА и НЕ ИСКАМ и как ако наистина не могат аз от 3 цигари на ден намалих до 5 на година ?! ... няма значение - пак се отплеснах )
и пак искам да подчертая че не съм против пушачите и като цяло не мисля че хората трябва да се делят на пушачи и не пушачи защото както казваше една реклама 'Първо сме хора После сме различни'![]()