.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Sofia

Възможно ли е..?

Ако да речем с ръката си съм имал контакт със семеннта течност, след това естествено се избърсвам, но все пак след това ръката ми се е доближавала доста до влагалището на момичето, има ли опасност да забременее, и евентуално при каква близост по принцип на семенна течност до влагалището е възможно да настъпи оплождане на яйцеклетката..?
    Винаги ли е необходимо мъжкия полов орган да е вътре докато свършва или има опасност и без това..?

Значи ние мацките забременяваме от всичко, най-вече от въздух и само да си пъхнеш нещо в нас вече сме бременни! Ебаси има поне 100 такива теми!

Град
    *in a pink dream*
    hora bez rabota, ako imash vyprosot - polzvai tyrsachata , ne samo v tozi forum , vyobshte v neta ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Може да забременее само ако свършиш в нея...
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Град
    Пловдив
    Ти неска май май незнаеш кфо искаш ааа..? първо се отричаш от момичетата... кфо стана да не си си преуморил ръцете

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми начи свършваш и на лицето и я брой за забременяла щото спермата е като семето на борчето разнася се от вятъра и успява да оплоди яйцеклетката по въздушно капков път . . я не се излагайте .. като не знаете такива подробности никъф секс само чикийки докато станете достатъчно компететни!!!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Ти неска май май незнаеш кфо искаш ааа..? първо се отричаш от момичетата... кфо стана да не си си преуморил ръцете
    hahahah mi toi moji i poprincip da se chudi
    ako nqkoi den reshi da izneveri na desislava ili levislava ... da znai choveka...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си