(Взето е от друг форум) МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ГО ДО КРАЙ !!!

ето го линка:
http://www.petatv.com/tvpopup/video....=wm&speed=_med

Няма да казвам колко е нечовешко това! И изобщо подходяща ли е думата "човешко"/"нечовешко". Всеки нормален човек ще е потресен, разтърсен, отвратен....нямам думи да се изразя.
Прочетете за какво става въпрос под самото видео.Това не е еденичен случаи. Това е практика! 28 процента от брутния вътрешен продукт на Китай (1300000000-но население) е от производството на кожи. Това не е пропаганда срещу Китай. Китай не са единствените или водещите по изродщина има още много примери.

Защо го рапространявам и казвам че това е единствения начин да се спре. Проста логика - колкото повече хора го видят, толкова повече хора ще разберат как стига коженото палтенце до магазина, толкова повече хора ще се замислят когато тръгнат да купуват подобно нещо. Простя закон, че търсенето определя предлагането ще си направи своето.
Ще се запитате какво ще се промени дори и да го препратя и шокирам няколко десетки приятели и познати. След подобни кампании в други държави, големи вериги магазини официялно са отказали да продават каквито и да е кожени изделия и са върнали тонове продукция на прозводителите. За хората който искат да разберат повече за тези кампании, просто попитайте google.Има смъсъл!
Оказва се че това не е като забавните линкчета препращани по ISQ, които обикалят офисите в страната за два дена. На тримата които си го препратил, не го препращат на още трима.Ако ме питате защо е така - незнам!Но и тримата които са го видели си е заслужавал труда.
Не е нужно да пишете до световни природозащитни организации, защото те го знаят (вече сме си писали с тях). Какво прават по въпроса? - всичко по солите си!Но дали това ще продължава зависи от нас. Докто някой ще печели пари от това, ще има и "хора" който да го правят.

Моля, запозанйте колкото се може повече хора с проблема, по какъвто начин се сетите. Имам нужда от помощ. От личната практика виждам, че докато не се види, човека насреща неуспява да разбере самия акт на действие, колкото и подробно да обясниш!
Моля пишете, какво сте успяли да направите.

P.S.Има все пак нещо природно заложено в това да се убива за да ядеш, но в това да дереш живи животни заради кожата им мисля че, няма нищо човешко. Найстина много малко човешко е останало в човека.