- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм...:(
Minaliq mesec mi doide na 10.Pravq sex s priatelq mi, no vinagi s prezarvativ ,ne svar6va v mene nikoga i vapreki tva o6te ne mi e do6loi nz 6to ot nqkolko dena sam mn ama mn pritesnena.Postoqno za tva si mislq i si varvam nqkvi filmi.Se pak znam 4e i ot pritesnenie moje da e ama ne moga da si go izkara ot glavata.........
![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Ми направи си тест майна. За бременост тест. Ама шом зимате толкоз предпазни мерики едфали е станал гаф.
Имай търпение ще дойде до няколко дни. Няма да се притесняваш толкова. След 5-6 ден закъсение може да се замислиш....![]()
Живеите си живота! Не бъдете срамежливи и грабете с пълни шепи от него!
Ami dano mi doide opitvam se da ne mislq za tova i da ne se pritesnqvam (makar4e tva e nevazmojno) za da mi doide,6toto imam 4uvstvoto ,4e kolkoto pove4e mislq tolkos pove4e mi zakasnqva napravo e pobarkavam![]()
ahah batkovcite sednali da q uspokoqvat![]()
taa tolkoa kato sme u filma ima si doktori
te ne qdat uplasheni devoiki
![]()
Еми щом е с предпазни средства за какво се тормозиш...
Знам,че зависи от психическата ти нагласа ако го мислиш и вярваш това ще се случи.успехи и без притеснения.
Поздрави.
+1Първоначално написано от facetoface
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Да, ти се притесни още малко и може да прескочиш тоя месец. Дори и да има някакъв проблем, едва ли е, защото си забременяла през презерватив.Спокойно. Грейни малко -->
и ще видиш как всичко ще се нормализира. И между другото, ако страдаш от паниката, че няма да ти дойде, дните минават по-бавно и наистина изглеждат двойно повече отколкото са. Така че... chill and take it eeeeeaaasssyyyyy
![]()
The only truth they can accept is their own.
еми незнам на колко години си ама е нормално да не идва точно на датата.не се стряскай толкова много пък ако си толкова притеснена пък направи си тест то тва е нормално
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
6to be edno 4avence mama da stane baba nema da e lo6oПървоначално написано от MACKA prez no6ta
katy tolko se pritesnqvate da ne zabremeneete ne praete sex we
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zakasnqva ti za6toto si se pritesnila spoko 6te ti doide
zakasnqva ti za6toto si se pritesnila spoko 6te ti doide
Ami taq sutrin mi doide nai setne kamak mi padna ot ple6tite.Mislq 4e mi e zakasnqlo glavno ot pritesnenie v4era se poospokoih i re6ih da ne mislq tolkos mogo i mi doide.Blagodarq na vsi4ki za mneniqta i savtite
![]()
sladkoto_neli Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 11:47 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
еми незнам на колко години си ама е нормално да не идва точно на датата.не се стряскай толкова много пък ако си толкова притеснена пък направи си тест то тва е нормално
ami az sam na 17 i znam 4e o6te ne mi se e normalizira napalno , no se pak pritesneniq.
magneziq Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 12:51 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ne razbrah dali tva ti e bilo parviq pat ma ako e taka znai 4e sled parviq pat mnogo 4esto zakasnqva
ami ne mi e za parvi pat ,no ve4e si4ko si doide na mqstoto![]()
ооо, бирата е от тебе тогава, шом ти е дошло ... аре носи !
Strength thru Oi!
Ami 6te 4erpq tva e nai-malkiq problem.Kakto kazah ve4e mi doide i se ospokoih tai 4e za po4erpkata ne misli....![]()
След като разбрехме щастливата развръзка, смятам че е време да заключа темата!