.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

не искам само секс

има едно момче което много обичам а той иска само да прави секс с мен..как да го съблазня до толкова че да иска нещо повече от секс

Какво разбираш под фразата "нещо повече от секс" любов?! какво?!Тоя пич иска от теб чук чук и после да те остави..ти това ли искаш?!Я по-добре ходи си намери някой , който знае какво иска..тия където мислят само с долните си глави на сапун!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

така е..лошото е че почти няма такива които да не мислят с оная си работа

Има повярвай ми!Просто не се оглеждаш на всички посоки когато гледаш само в една точка и попадаш на идиоти си изграждаш едно мнение и слагаш всички под един общ знаменател а всички сме строго индивидуални!Не спирай да търсиш ще намериш подходящи повярвай ми!

п.с съблазняването поражда чувство за секс така ,че няма как да го съблазниш и да очакваш нещо друго от него..освен секс !
    Трябва да го впечатлиш..

www.dragon.bg - елате цъкайте..

мерси за съветите

nasila hubost ne stava" ..
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Guest
    xaxaxaa да ти имам проблемите

Kaji mu direktno kakvo tarsi6 i kakvo ne i 4e nqma da si s nego sled kato iskate razli4ni ne6ta.Bydi trudno dostypna(a ne nedostypna).Ako ne te potarsi-po-dobre za teb...

Град
    Пловдив-София

Re: не искам само секс

Цитирай Първоначално написано от anelia_bgfenka
    има едно момче което много обичам а той иска само да прави секс с мен..как да го съблазня до толкова че да иска нещо повече от секс
    ами неможеш туко-така, по-добре се откажи още от сега, та да не хлътнеш повече и да се чудиш какво да правиш. Никой незаслужава (в това число и момчетата де, макар и това да е рядкост) да бъде използван, заради физическите му данни (ако ме разбираш какво имам предвид)
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: не искам само секс

Цитирай Първоначално написано от Mr.bEps
    Цитирай Първоначално написано от anelia_bgfenka
    ами неможеш туко-така, по-добре се откажи още от сега, та да не хлътнеш повече и да се чудиш какво да правиш. Никой незаслужава (в това число и момчетата де, макар и това да е рядкост) да бъде използван, заради физическите му данни (ако ме разбираш какво имам предвид)
    Кофти ситуация,ами не мисля че ще можеш да го ''съблазниш'',той ти е казал кво иска

Град
    your mind,your body and your soul
    shto be moje i da stane neshto sled vreme...
    az predi imah edna takava chisto sexualna vruzka...sex sex iii posle koi ot kade e ...xax
    samoche sled vreme pochnahme da se vijdame vse po chesto.pochnahme da si spodelqme vse poveche,da izlizame na razni kafenca barcheta.bqhme zaedno postoqnno.zvaneshe mi chesto abe privurzahme se edin kam drug ii taka edna godina..

samo deto nali se seshtash che vseki chovek e razlichen i tova che pri men stana taka v nikakav sluchai ne garantira che i pri teb shte e taka..
    ti sama trqbva da si reshish..az moga samo da ti pojelaq uspeh
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

macka bez da se hvala az ne sam takav da misla samo za ednoto 4ukane v momenta hodq s edno momi4e i ne sam s neq za sexa a prosto zatova 4e q haresvam i imam mn silni 4ustva kam neq a za tvoito gaje prosto go skasai i tolkova namerisi nqkoi koito da te obi4am !! uspeh

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-добре си намери момче,което мисли с горната си глава,а не само с долната.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не ти трябва такъв. По-добре не се занимавай с него - няма смисъл

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Не ти трябва такъв. По-добре не се занимавай с него - няма смисъл
    +1
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Нацелувайте се едно хубаво, а когато тръгне да прави нещо повече му кажи "Не търся само забавление". Ако успееш да повториш упражнението, ще е много добре. Мъжете се връзват като им пуснеш аванс и бягаш.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    + 12345678
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Търново.... Велико Търново
    и аз не искам само секс..... искаш ли да не правим секс заедно xD

Еми като знаеш за какво е с теб...Ти какво правиш с него?Искаш да те използва само за това и да те има за някаква играчка?Абе вие е какви се влюбвате?

Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    shto be moje i da stane neshto sled vreme...
    az predi imah edna takava chisto sexualna vruzka...sex sex iii posle koi ot kade e ...xax
    samoche sled vreme pochnahme da se vijdame vse po chesto.pochnahme da si spodelqme vse poveche,da izlizame na razni kafenca barcheta.bqhme zaedno postoqnno.zvaneshe mi chesto abe privurzahme se edin kam drug ii taka edna godina..

samo deto nali se seshtash che vseki chovek e razlichen i tova che pri men stana taka v nikakav sluchai ne garantira che i pri teb shte e taka..
    ti sama trqbva da si reshish..az moga samo da ti pojelaq uspeh
    Akо бяха всички като теб щеше да е много хубаво в смисъл не заради секса,а за това че след време сте започнали да се разбирате и т.н.

Град
    Плевен
    не му се давай...аз преди две години бях лудо влубена в едно момче,но той не ми обръщаше внимание..след време учудващо прояваваше интерес към мен и то голям...и кв`о станаллпознай..два дни само се целувахме,сичко точно и на следващия ден искаше да го направим на една пейка... станах,теглих му една благословия...и така...сега сме си само приятели,но се отвратих от него и много се разочаровах...

така,че..незнам..прецени си пак има ли смисъл..

успех!

Голям фен Аватара на sapphirr
    щом досега не те потърсил за нещо пове4е от секс,минаваш и ти по тънката лайсна и запо4ваш да играеш по неговите правила,абстрахираш се от 4увства-колкото и трудно да изглежда,запо4ваш да се занимаваш и с други и така.

obqsni mu 4e ne iska6 samo sex,a i vrazka

Град
    София
    Ако ти се прави секс-прави си с него и междувременно си търси подходящо момче.
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    +1 какво още го търпиш тоя???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си