- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държи се много странно
znachi..zapoznah se s edno momche..bqhme na kafe a u vs beshe super..haresvame se..i dopredi nqkolko dena vse me pitashe koga she izlenme pak zaedno..mn sedmica se vidqhme nay sluchayno..sedna pri nas ..lafihme si..vs e ok.gledahme se v ochite dulgooo
haha.i togava me popita pak koga she izleznem..no poslednite 2-3 dena se durji mn stranno..nz kfo stana..po cql den e v skype... toy po pr chati ot rabota..i nz kakvo da praq..i az ne mu pisha...shtom t0y ne shte da mi pishe..i n amen mi stava nelovko..chudq se dali da ne sa se razbrali s bivshata si pr-ka ( s neq se poznavame)no i tq ve4e ne mi govori mn mn kakto predi..predi se razbirahme mn dobre..i nz kfo da praq ..haresvam go mnogo..mn sum oburkana ..dayte mi savett plss...10x
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
spored mene trqbva da se vidite dvamata i da pogovorite!moje da e malko trudno, no opitai moje da razberesh nehta koito shte ti pomognat!
каза, че работи. тогава да попитам за твойте и неговите години? а и щом работи, това означава че не щрака с пръсти по цял ден и, че той също има тежки работни дни![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Нали ще излезете?Най-вероятно иска да е с теб, а не се е разбирал нещо с бившата си приятелка.Не се шашкай толкова.
Не се шашкай де няма причина за тревога!![]()
Сигърнои наистина се е разбрал с приятелката си и просто неиска да те наразнява ,ако започне нещо с теб.Но има и вариант просто тези дни да не е в много добро настроение .Моят съвет е да го оставиш на мира и да не му пишеш .Той ако иска ще ти пише,ако не значи просто няма смисъл![]()
emi az sum na 17 toy e na 22ai plus tova..rabotata mu ne e chak tolkova tejka..chak da se kaje che nqma vreme ...ne go razbiram..do vchera taka i sq..:S
Еми ти що не излезе с него като толкова е настоявал?Не се прави на интересна и му пиши ако искаш да разбереш какво е станало![]()