- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да вляза подкожата му?
Ot 2 meseca sum s edno mom4e.Zasujalenie se vijdame samo subota i nedelq, no togva toi ne si pokazva 4uvstvata vuobshte.Iskam da mu vlezna pod kojata i mislq 4e ako stane shte ima polojitelen rezultat, no ne znam kak da go napravq.NQKAKVI SUVETI?????
Ако правиш неща, които не са ти присъщи, може и да му влезеш под кожата, но в един момент ще се отпуснеш и той ще си тръгне. Дръж се естествено - не са нужни чудеса, за да има някой чувства към теб - той или има, или няма.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
tova e 4e gi pokazva samo kogato e v nastroenie!In4e samo4uvstvieto mu e golqmo!pove4eto mi priqteli kazvat 4e ima 4uvstva kum mene , no zashto ne gi pokazva nikoi e mooje da mi kaje!nai-dobriqt mu priqtel me posuvetva da mu vlezna pod kojata i togava neshtata shteli da se promenqt, no az ne znam kak da go napravq i se kolebaq dali izobshto e nujno da go pravq!!
Moje bi ste pravi, no negovoto samo4uvstvie e golqmo i az kak da mu pokaja koi komandva?tova e problema, 4e toi ne vzima neshtata na seriozno, pravi go samo kogato e na kef!!!
Blagodarq za pomoshta, shte poslusham suveta ti i v skoro vreme shte kaja rezultata!![]()
ми направи това, което е най-лесно - признай чувствата си![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
tova e 4e az po vsqkakuv na4in gi pokazvam, no toi ne pokazva svoite tova e golqmiq mi problem!pokazva gi smao kogato e v nastroenie.mene tova me mu4i!
abe tva e super glupavo...ako mu go kaje6, to toi moje i da ima 4ustva i pak da te zareje zaradi tova 4e go kara6 da izbira... nqkoi hora ne pokazvat 4ustvata si i tova si e ... i posle 6te 4eteme "oo ne zarqza me..."Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Dokolko go poznavam toi naistina shte reagira taka.shte se qdosa i shte mi bie shuta predi mene! v tova, koeto kazvash ima logika!mai tova ne e uda4noto reshenie!no togava koe e reshenieto?![]()
Poprincip toi ne priema da mu se davat usloviq, poneje si misli 4e moje da ima vsqka (zasjalenie dosta momi4eta mu se lepqt) i ne pozvolqva nikoi da mu postavq usloviq!!trqbva taka da podhodq kum nego ne direktno s uslovie.Tova e nai-trudnata 4ast!!!!VE4E SUM NAPULNO OBURKANA!!!
BLAGODARQ ZA SUVETITE KOITO MI DADE!PRIEMAM FAKTA, 4E TOI NE E EDINSTVEN I SHTE NAPRAVQ TOVA, KOETO KAZA!VSE PAK VSQKO TURPENIE SI IMA GRANICI! PUK KAKVOTO SHTE DA STAVA!
Много ясно... казваш му:
'Така и така, искам връзка в която има чувства, а не да сме заедно просто така. И ако имаш чувства към мен ги показвай. Ако не се изнасяй, ще си намеря момче, което да отговаря на изискванията ми.'
Или нещо такова... и така хем ще си си поставила условията, хем ще му покажеш, че не е нещо чак толкова специално, за колкото се мисли...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Много ясно,че е такаПървоначално написано от SWASTICA
Кво разбираш под тва ''да му влезеш под кожата''?!Или те харесва такава каквато си, или не!Но за тва,че той не показва чувствата си, типично за момчетата такива са
![]()
![]()
![]()
на едно такова момче никога не трябва да се казва .. Или това .. Или онова .., защото в повечето случаи края не е хубав .. това ще ти го каже всяко едно момче !