.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

Сгафих нещо

Изнизам с момичето X, която е на 16, аз съм на почти 18 ако има значение. Обаче ми се струва, че малко избързах, като я потърсих аз, вместо тя да ме потърси два поредни пъти, и сега тя ме вика пред училище да си поприказваме, което много ме притеснява, защото ми се струва че ще ме одреже. Въпросът ми е, ако женанието да ме одреже е просто мисъл, която би забравила с времето когато открие, че и липсвам - да отида ли на днес или да кажа че не мога и да го отложа след 3-4 дни, тя да ме потърси - ако изобщо ме потърси.

Град
    Сливен
    'Ша проъм

Мега фен Аватара на koalka
    Отиди да се видите и чуй какво ще ти каже.Това, че ще го отложиш няма да те "спаси", така да се каже.Не мисля обаче, че след като си я потърсил два пъти ще е причината да се разделите.Може вече да не те харесва, но ти казвам - не бързай със заключенията.

С отлагане проблема не се решава напротив става още по-напрегнато и ще се побъркаш ти самия.Обикновено момичетата на 16 години незнаят какво искат ест има изключения , но това е рядкост..просто бъди мъж и върви да видиш какво иска!
    После сподели тук Да видим какво е измислил поредният 16 годишен женски мозък!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Сливен
    ЩЕ отида, и наистина ми е интересно какво се движи в мозъка и, защото вчера си направих "Философска вечер" изчетох половината си книги с афоризими и есета, най ми харесаха думите на Монтен, че когато нещо ти се изплъзва го харесваш най-много, затова сега като проверя каква е ситуацията мисля да, започна да се дистанцирам леко, да видя как ще реагира ... Според Конфуций , тая работа че си приказвам с вас в момента ме прави безрасъден човек , ама то като е живал той е нямало форуми А и е вярно, наистина се побърквам.

Ти изпитваш ли някакви по-специални чувствам към момичето Х.?!
    Бду тя ако е Х ти трябва да си У еее ето ви едно математическо уравнение

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Сливен
    Разбира се, но не исках да употребявам израза ЕДНО момиче или изобщо такова неопределено словосъчетание, затова използвах X, аз съм Y а пък корените на уравнението и дали има корени ще се определи скоро

тои е ХУ а тя е ХХ

Град
    Пловдив-София
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Един съвет на 18 си-НЕ ВЛАГАЙ ЧУВСТВА!Така или иначе,това няма да е момичето за което ще се жениш,така че по спокойно го давай...Отиди!Какво толкова...ебаси..търсения...л ипсвания...радвай се на мацката докато я имаш и това е!
    а каф е смисъла да си с нея? как ще опознаеш истинската любов, ако невлагаш всичко от себе си. Аз имам свое виждане за тези неща: Ако наистина си влюбен в някой, бъди с него и не го изоставяй.
    А ако имаш колебания в чувствата си или го желаеш само физически, то не захващай връзка с него, защото накрая и двамата ще берете ядове, има си платена любов за това.
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    :P Хахаа.... Отивай бе,глупаво е да те скъса само за тфа че си е потърсил ти първи..Даже тряя да се кефи че си се сетил за нея.Ако ще те къса,причината ще е друга,ама изобщо не вярвам да те скъса,нали сте гаджета?Иди и си лафете,гушкайте се и се
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Като за начало - НЕГРАМОТЕН СИ! А по темата .... струваш ми се някакъв спек...отиди пред училището и виж какво ще ти каже.АКо те отреже значи просто не иска вече да е с теб,а може и друго нещо да ти каже.Не мисли първо най-лощото!

Град
    Сливен
    Знам че съм неграмотен

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Може да е пропуснала да спомене, че има друг, който обича безумно много.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    sofiq
    spox be pi4 nqma da te zaebe dnes e moqt lo6 den ne mi go vzimai otidi tam vij se s neq ako naistina ima6 po silno 4uvstva ako ne6tata trgnat na zle kaji ne6ty milo gu6niq be prosto ostavi mi lo6iq den na men i btw kade e tva u-6te moga da doida da klukarstvam kaset
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си