- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стягя ме капута
Stqga prezervativa i to dosta.normalno li e tova?
ne, ne e normalno ! defekten si .zemai noja za pyrjoli , fashtai si *** - reji i fyrlqi!!! poveche podoben problem nqma da imash , garantirano![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от miss california
така е...или режи или си стой на чекии
![]()
за това няма да ти трябва
![]()
Земи си по-голям размер презарватив бре![]()
priatelq mi be6e taka. prosto mu be6e mn neudobno, stegnato i daje mu se za4ervqva6e malko.a slaganeto ni otnema6e dosta dulgo vreme dori s po golqm prezervativ. ta nie si razre6ih me problema po edin na4in ti probvai XL ramer, ima gi ot vsi4ki marki i vij kak e! \/ uspeh!
поредната ти глупава глупава тема... няма ли кои да те банне или там каквото се прай за да спреш да си пускаш тъпите теми....Първоначално написано от zsp
Неподходящ размер на снимка в подпис!
+1Първоначално написано от cotton candy
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Ми сигурно е нормално,ама тоя презерватив се разтяга бая рериозно.Не знам как ви стиска на мен ми е 6.
На повечето от приятелите им им стяга... уж (така казват де) Затова... просто трябва да си купиш друг тип презервативи. Наскоро имаше една тема с линкче за презервативите и подробно описание. Потърси де.
П.С. Нали не изглеждам много глупаво, като отговарям сериозно на всяка от глупавите му теми?Кажете не
![]()
The only truth they can accept is their own.
аз викам да си резнеш оная работа.....моеш после и да си я хапнеш!!![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Неее, дори е хубаво. Като някой му отговори сериозно, аз мога с чиста съвест да се изказа, без да се чувствам длъжна да му отговарям смисленоПървоначално написано от Brian Kinney
До автора, за гумената кукла не ти трябва презерватив, спокойно.
ПП: Brian Kinney, somehow... I like you...![]()
awe toq zsp nqma li da go bannete we![]()