.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Мразя го заради постЪпките му, а аз правя същото

етуУУ саа Манол (Радо) тои е абсолютен идиот сми не го интересуват 4увствата на моми4етата,се пак той си пада женкар4е и само зарибява и зарибява праи купища от фенки и както и да е но имам си приятел 2 месеца близо но ми омръзна от 5 6 месеца исках да бъда с това мом4е и сега акто го имам не го искам не е както преди апффф направо нз има много яки мом4ета дет са пи4ове и ми е мн по яко с тях с мъжа ми нзз смисал някак си по разли4ен е от мом4етата дето харесвам по нежен по 4увствителен докато аз се кефа на момци дет са шашави дет не им дреме и са е ебати мазалото нз кфо да правя и се оприли4их с манол щото той само напранява моми4етата а като се замисля и аз наранявам по дяволите аз нз кфо искам май пр нз ...

Град
    Dreamland Varna
    Еми така е...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Neznaish kakvo da pravish... xmm.... se pak psihologiq shte ucha i shte ti kaja ... nai dobre se grumni qvno oshte ne si porasnala... shtom tolkoz mn si go iskala toz tvoq "myj" a kat si s nego veche ne go iskash... qvno neznaish kvo iskash ne sum li prav... kat ti haresvat shashavite mom4eta i t.n. ... stani kurva be tamun sha si s si4ki... i nqq imash problemi koit iskash s nego sha budesh neska edin utre drug....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Знаеш ли?Мисля,че си някакво малко и разглезено момиченче,дето не знае какво иска.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Знаеш ли?Мисля,че си някакво малко и разглезено момиченче,дето не знае какво иска.
    +1

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    +1
    +2 \/
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Re: Мразя го заради постЪпките му, а аз правя същото

Цитирай Първоначално написано от sTaYaWay
    етуУУ саа Манол (Радо) тои е абсолютен идиот сми не го интересуват 4увствата на моми4етата,се пак той си пада женкар4е и само зарибява и зарибява праи купища от фенки и както и да е но имам си приятел 2 месеца близо но ми омръзна от 5 6 месеца исках да бъда с това мом4е и сега акто го имам не го искам не е както преди апффф направо нз има много яки мом4ета дет са пи4ове и ми е мн по яко с тях с мъжа ми нзз смисал някак си по разли4ен е от мом4етата дето харесвам по нежен по 4увствителен докато аз се кефа на момци дет са шашави дет не им дреме и са е ебати мазалото нз кфо да правя и се оприли4их с манол щото той само напранява моми4етата а като се замисля и аз наранявам по дяволите аз нз кфо искам май пр нз ...
    да бе деба пълни коцкари!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    +1
    +2 \/
    +3

Град
    shumen
    +1
    +2 \/
    opf q stiga glyposti kak 6e e razglezeno momi4ence.. basii... mn hora sa taka - kogato poly4at ne6ty , omrazva im... v tova 4islo sam i az... to si e kato krilata fraza e basi....

apa mila 6to se opreli4ava6 sas jenkar? toi zaribqva bez nekvi 4yvstva golemi, pravi fenki, ala bala... apak ti ne si tei... ti ima6 gaje /obi4ala si go 6tom tolkova dalgo si iskala da hodi6 s nego/ oba4e prosto ve4e ne iska6 da si s nego... poly4avgat se i takiva raboti... trapkata moje da e iz4eznala... ne se opreli4avai s tozi 4ovek... li4no az mislq 4e nqma ni6ty ob6to mejdy dvama vi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Blab
    Дрисли.
    Не заслужавате да сте обичани.

Какво ще рече "момци дет са шашави дет не им дреме и са е ебати мазалото"???????
    Тапаци?
    Безчувствени идиоти?

Може и да се оправиш....

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина е жалко, когато някой дава всичко за теб, а ти не го оценяваш и гледаш как да тръгнеш с първия срещнат, който те кефи.Прави, каквото искаш, но поне остави приятеля ти да намери момиче, което ще го обича.А ти...след като някой "мъжкар" и аз не знам какво искаш те нарани, ще искаш да се върнеш при приятеля ти, ще разбиреш колко си го "обичала"...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    +1
    +2 \/
    +3
    +4
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    София
    Ами щом вече не го харесваш, го скъсай... Но и аз не мисля, че сио като женкара! Като виждам не си к**** просто си едно нормално момиче!
    Вие на хероин ли сте бе?

според мен моми4ето не е к***а нит има общо с женкаря въпроса е 4е явно и тя нз кфо иска и 4е 4увствата и са се променили, нз .. може би тръпката я няма но това не я прави к***а,това се слу4ва при много хора и нз кофти е

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    +1
    +2 \/
    +3
    +4
    +5

Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    +1
    +2 \/
    +3
    +4
    +5
    +6
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Я да видим докъде ще стигнат плюсовете...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си