- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки с език...
Momi4eta iskam da vi popitam ne6to.pravi li vi nqkakvo vpe4etlenie (ili vaob6te ne mislite za tova) kogato si pusnete ezicite kak partyuora si varti ezika? men mi napravi vpe4etlenie 4e priqtelkata mi samo kato mi dokosne ezika i si go varti mn barzo edva q ukrotqvam??? vqrno lo6o nqma i pri vseki e razli4o,no pravili vi na vas vpe4etlenie po nqkoga???
Не съм момиче но от момчешка гледна точка прави впечатление!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
xax mi na mene opredeleno mi e pravi vpe4etleniegovorila sam i s nai dobrata si priqtelka za tova - opredeleno e gadno, kogato po4nete da se dvijite mn barzo... :P naprimer sme obsajdali 4e kogato zapo4nete da se vazbujdate, nekvi takiva da se nadahvate, mom4etata zapo4vate po barzo da se celyvate ponqkoga
mmmm kofti e
opf tapo e i tyi to
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
xax i na men mi pravi (mom4e sum) no poprincip obi4am bavnoa biv6ata mi
az nemojeh da q okrotq...![]()
Не мога да ви разбера вас момчетата, уж искате горещи и страстни мацки пък да сме бурни не ви харесва.Аз лично се целувам бавно,защото знам че не е от най-приятното да е бързо.И все пак бързината говори за повече страст.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ааа зависи..ако е бързо сякаш ще фаща влака е тъпо а ако е страстно-друга работа...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Suglasna..Първоначално написано от slun4evo momi4e
![]()
Аз съм момиче, но и на мен ми се е случвало това но с момче!Наистина на мен не ми харесва!
Пича ви пита дали ви прави впечатление как се целува партньора ви, не как вие обичате или дали обичате бързо...Просто е дал пример човека...
По темата: на мен ми прави особено впечатление![]()
Еми правило ми е впечатление да, приятеля ми се целува доста добре, понякога много бавно и нежно, друг път бързо и страстно... зависи.. абе доволна съм от целуването му :P
Az daje vednyj se napih i mu kazah "Abe ei ,ne mojesh da se celuvash".Vse edno ezikyt mi beshe v centrofuga.Ujas! Hubavo e da e bavno i sladko![]()
то верно, че е гадно да си движи езика супер бързо, ама мога да ви кажа, че е 10 пъти по-гадно вобще да не си го движи и седи като мида в устата му... лелееее направо умрях ви казвам...
ПП: а не ви ли е хрумвало верно да кажете на човека: "бе, дай да пробваме по-бавно..."? сеш` се![]()
myxaxaxa tva i az go napraih vednajПървоначално написано от JenKa`
napih sa mn jestoko
i my kazah i az ne6ty ot sorta na mom4eto - to ymrq da me zqpa
ne moje6e da povqrva ko e 4yl
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да, аз когато се целувах за пръв път с едно момче, то се държа направо като държан на въже.., и в началото доста се стреснах. Обичам повече бавното целуване май.
SMILE FOR ME NOW
Ми на мен ми е се в гъз ама тоя които е научил бившата ми да се целува е бил пълен клу6ар.Е след малко тренировки почна да се справя добре.
Да, за мен неслучайно е от голяма важност умението за целуване (че това направо си е умение, за някои даже е талант) Различните хора харесват различно, но много неопитни момичета и момчета си мислят, че си има правила в целуването с език "седем пъти, бързо, по посока на часовниковата стрелка, после обратно, но само 5 пъти..." Bullshit.
![]()
The only truth they can accept is their own.
Мда,прав си.То си идва отвътре.Първоначално написано от Brian Kinney
![]()
ПраваПървоначално написано от Schnitzer
Ника е мъжки, знам
![]()
The only truth they can accept is their own.
ми мене пък ме дразни момчето като си завре езика в устата ми и не мърда.....![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
trqbva da probvamПървоначално написано от rubi
da vidq priqtelkata mi kak 6te reigira na tova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мразя,когато партньора ми се целува със стегнат език и когато го върти бързо.. По мин. ми приятел се целуваше точно така..а бившият ми се целуваше страхотно...точно както ми харесва.. Все още ми е мъчно за целувките му..
още не съм го забравила (защото скоро скъсахме) и като се сетя как се целувааа..
иска ми се дори ако не сме заедно ей така само да си се целуваме :P
![]()
pravi da
na mene mi se e slu4valo da se celuvam s nqkoi deto si varti ezika kato peralnq...a drugi sa bili flegmati4ni kat bavnorazviva6ti se :P