- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувки с език...
Затова хората не се напиват - стават неприятни и понякога доста грозни сцени...Първоначално написано от wasntme_
По темата: Винаги ми прави. Затова аз водя в целувките. И така те са точно по мой вкус. Е, за около месец дресирах милото и то вече си знае как ми харесва.![]()
Еми прави впечатление ..Аз лично предпочитам средно темпо..нито много бързо,нито прекалено флегматично.
Аз пък не се дразня толкова от бързината, колкото от това че човека срещу мен си върти езика! Може да е странно, но аз обичам бавни нежни целувки при които просто си галим езиците без въртене, без миксети, перални, пахахусмукачки и де да знам още какво...
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
лол тва пък откога говори за повече страст, да може да е по-чакана целуфката или нещо отсорта...А иначе ми незнам ,ако всяка целуфка е като турбина 2-3 пъти и и казвам мацка...или ще се учиме или ще се учиш с някой друг.Лично аз съм минал пре кво ли не ,хапане увисване и т.н. всеки си има стил горд съм със себее си ,че има няколко екземпляра ,който съм научилПървоначално написано от slun4evo momi4e
П.П. пич пробвай да я успокоиш смисъл , почвате тя е супер бърза изчакай малко време , тя ще е успокои съответно целуфката ще свърши веднага след това нова целуфка при което тя ще е по бавна предполага се че се е изморила и действаш ти...,ако напрайш нещата както трябва ще има готин ефект ,и тя пак от време на време ще прави така ам не нон стоп..
Момичето с което сега ходя обръщаше много голямо внимание на целувките и ми казаха да пробвам с език да направя азбуката може и не под ред (са най ми харесва О)та са ме хвали на длъж и на шир![]()
Aми аз по-оня ден преживях първата си целувка и не обърнах внимание много,знам само,че сърцето ми биеше много силно.Днеска като се видяхме се целунахме и беше много готино,нито много бързо,нито много бавно....![]()
![]()
![]()
...
Ами на мен лично в различни моменти различно ми харесва , когато съм в романтично настроение предпочитам бавните и нежни целувки , а когато съм възбудена или развълнувана предпочитам не много бърза ,но страста целувка.
Не мога да разбера някои лапчовци тука..Като не ви харесва, просто си казвате.. все пак това ви е близък човек, не някой хванат от гората.
Целувката е нещо прекрасно.. и хубавото идва от това, че е в синхрон и отговаря на настроенията на човек. Обожавам целувките на момчето мии не се оплаквам от тях ..
![]()