.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от JenKa`
    Az daje vednyj se napih i mu kazah "Abe ei ,ne mojesh da se celuvash".Vse edno ezikyt mi beshe v centrofuga.Ujas! Hubavo e da e bavno i sladko
    myxaxaxa tva i az go napraih vednaj napih sa mn jestoko i my kazah i az ne6ty ot sorta na mom4eto - to ymrq da me zqpa ne moje6e da povqrva ko e 4yl
    Затова хората не се напиват - стават неприятни и понякога доста грозни сцени...
    По темата: Винаги ми прави. Затова аз водя в целувките. И така те са точно по мой вкус. Е, за около месец дресирах милото и то вече си знае как ми харесва.

Еми прави впечатление ..Аз лично предпочитам средно темпо..нито много бързо,нито прекалено флегматично.

Аз пък не се дразня толкова от бързината, колкото от това че човека срещу мен си върти езика! Може да е странно, но аз обичам бавни нежни целувки при които просто си галим езиците без въртене, без миксети, перални, пахахусмукачки и де да знам още какво...
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Не мога да ви разбера вас момчетата, уж искате горещи и страстни мацки пък да сме бурни не ви харесва.Аз лично се целувам бавно,защото знам че не е от най-приятното да е бързо.И все пак бързината говори за повече страст.
    лол тва пък откога говори за повече страст, да може да е по-чакана целуфката или нещо отсорта...А иначе ми незнам ,ако всяка целуфка е като турбина 2-3 пъти и и казвам мацка...или ще се учиме или ще се учиш с някой друг.Лично аз съм минал пре кво ли не ,хапане увисване и т.н. всеки си има стил горд съм със себее си ,че има няколко екземпляра ,който съм научил

П.П. пич пробвай да я успокоиш смисъл , почвате тя е супер бърза изчакай малко време , тя ще е успокои съответно целуфката ще свърши веднага след това нова целуфка при което тя ще е по бавна предполага се че се е изморила и действаш ти...,ако напрайш нещата както трябва ще има готин ефект ,и тя пак от време на време ще прави така ам не нон стоп..

Момичето с което сега ходя обръщаше много голямо внимание на целувките и ми казаха да пробвам с език да направя азбуката може и не под ред (са най ми харесва О)та са ме хвали на длъж и на шир

Aми аз по-оня ден преживях първата си целувка и не обърнах внимание много,знам само,че сърцето ми биеше много силно.Днеска като се видяхме се целунахме и беше много готино,нито много бързо,нито много бавно....
    ...

Ами на мен лично в различни моменти различно ми харесва , когато съм в романтично настроение предпочитам бавните и нежни целувки , а когато съм възбудена или развълнувана предпочитам не много бърза ,но страста целувка.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не мога да разбера някои лапчовци тука.. Като не ви харесва, просто си казвате.. все пак това ви е близък човек, не някой хванат от гората.
    Целувката е нещо прекрасно.. и хубавото идва от това, че е в синхрон и отговаря на настроенията на човек. Обожавам целувките на момчето ми и не се оплаквам от тях ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си