- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя и приятелката й
zdraveite iskam da vi pomolq za savet.zna4i hodq s edno momi4e ot 3 meseca vs e extra , no problema e tam 4e tq ima edna priqtelka (i moq de) i kogato izlizame s kompaniqta tq postoqno se zanimava s neq guskaq celuvaq vodiq nagore nadolu , a az iskam da q vidq a tq vse edno neiska ili ne6to ot sorta. molq pomognete!
т.7
krem4et0
Ми вместо да се оплакваш тука и кажи директно че искаш да сте повече време заедно!Айде успокой се и помисли как ще и кажеш за да се разсърди все пак е момиче!Успех
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ама все пак тя и е приятелка много ясно, че ще стои с нея, а не с теб. Но щом това те притеснява, кажи и, че искаш да ти обръща повече внимание е човек![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
абе ко т идреме? обръщайте си внимание, като сте само двамата.. ебаси.. кат искаш само на тебе да ти обръща внимание не излизайте с други хора а си стойте само двамата.....Първоначално написано от real money
now shut up and drive
+1Първоначално написано от Valento
Животът е адът описан в Библията!
Успокой се все пак тя не може само с тебе да се виждаНе мисля че е повод за караница или притеснение това че излиза по често с приятелката си
излизай и ти с тях двете какъв е проблема
![]()
Попитай я директно "Кой искаш да ти е гадже, аз или тя"
govoril sam i s dvete no vsi4ko si e edno i sa6toto vse edno ne e stavalo ni6to na vapros![]()
Абсолютно.Първоначално написано от Valento
[size=7][b][u]fosse cos
ми що я зимате да ви свети...като искаш да ти обръща внимание само на теб излизайте само двамата! =D> =D>
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
хахаха да бе и малко в тоя случей ще я изкара лесбиПървоначално написано от bella-donna
Иначе не е лошо да я питаш или ако нямаш смелостта да я питаш просто и кажи ,че искаш да прекарвате повече време заедно само двамата
![]()
Говори с твоята приятелка!Все пак ще се съобрази, ако държи на теб...
Извикай само .. твоята приятелка (Гаджето ти ) някъде или просто учтиво обясни на нейната приятелка че искаш да си сам с приятелката ти ...
ПС: малко объркано стана с приятелки приятелки но ме разбра предполагам![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<