- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц за устни или червило?
Сигурно е имало такава тема,ама нищо...
Кажете кое предпочитате-гланца или червилото и в какви нюанси?
Аз обожавам кафеникав и розов гланц за устни.Червила не нося.
Предпочитам гланц.Не че много често употребявам,ама чат пат си слагамА эа червило и дума да не става
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Glancat za ustni estestveno mi e lubim,4ervila mn mn ne nosq.......
Hm.....ami nuansi....rozovo,praskoveno.....tva e![]()
Just haters make me famous! εĭз
Гланц
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Гласувах за гланц, но понякога предпочитам червило
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Балсам!!!
адски обичам ярки червила, но не ми приличат и не нося
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Червило, макар че не нося много. Имам едно розово и едно червено отпреди години.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
i dvete
Оу, аз съм пристрастена към гланцовете. Обожавам ги и имам няколко. Най-мн от вс си харесвам устните и се грижа за тях. Харесват ми гланцове с хубави аромати, които придават нежност на устните. Харесват ми плодовите цветове, по-свежи са \/ {}{}{}
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
i az sam taka!Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Предпочитам гланц,въпреки,че многоо рядко си слагам.
glanc,ama i nego ne izpolzvam 4esto![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
От всичко си слагам-зависи къде съм и с кого съм ,и от дрехите също.
Попринцип използвам 4ерен молив за о4и,защото не намирам 4ерно рервило.Оби4ам цветен гланц,който да се ли4и,а когато съм с 4ервило-отгоре винаги слагам прозра4ен-изглеждат още по-гладки и плътни,а и цветът става по-мек!
Определено гланц за устни в розов цвят или безцветен![]()
.:: Only Hip Hop Music ::.
Гланц! Въпреки че имам и едно червило, което много си харесвам, но на устните изглежда като гланц, има хубав блясък. Използвам и балсамчета (особено през зимата).![]()
Glanc,ne cherviloto mu mina vremeto.
Next Time I`ll be True...
Предпочитам гланцовете в светли цветове - най-вече в розовата гама.Червило слагам много рядко.
<3 ^^
От червилата след години устните потъмняват и за това презпочитам гланцове и балсами те не оказват такова влияние на устните доколкото знам.
Да ама се оцветяват в кафявоПървоначално написано от lilit_666
И това става след около 10 години но никак не е красиво.
Аз предпочитам гланц. С гланц устните изглеждат много по-готини и по-плътни. Много харесвам розови гланцове с някакъв аромат на плодове(като по-тъмно розовият на Nivea), кафеникави с аромат на шоколад, също така в златисти и перлени нюанси. Избирам ги в зависимост от дрехите ми.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
И аз предпочитам гланц.=D>
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"