- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предстоящ скандал с гаджето
Днес трябваше да излизам с приятеля ми, защото той искаше да ме запознае с компанията си. Обаче аз закъснях с 15 минути и когато реших да си потърся телефона и да му се обадя видях че съм го забравила. Отидох на уговореното място, но там нямаше никой... т.е. той не ме беше изчакал. Супер много се ядосах и си заминах. Когато се прибрах в нас видях че ми е писал смс-и да сам му кликнела като сам доидела и щял да ме вземе.Кво мислите за случилото се ? Аз ли да му се извиня или да чакам той да направи тази стъпка ?
![]()
![]()
Как той ще ти се извини след като ти си закъсняла
![]()
Извини му се целуни го прегърни го това ще го "омекоти"
![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Абе извинения... Ако пък чак толкова почне да ти скача оправдай се с нещо. Можете и без скандал да оправите положениетоНа всеки се случва
![]()
>>> House Music <<<
Ех ...туй женското няма умора значи каквото и да стани няма да са извини ей![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Еми според мен ти си виновна, първо си закъсняла, после телефона си била забравила...ти трябва да му се извиниш според мен, какво ти е виновно момчето, че ти си закъсняла?!![]()
Наистина измисли нещо с което да се оправдаеш!Кажи му че съжаляваш, но не се извинявай!
Обясни му спокойно какво точно е станало, кажи му, че не си искала така да става. Ако нещо ти се изрепчи му кажи да си затваря устата, щото на всеки се случва.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
мммм аз си мисля че не трябва да чакаш той да прави каквото и да е а по-скоро ти се извини за закъснението и такам
Баси... казах му, че съжалявам (но не му се извиних) и го попитах " И ся кво? " Той каза, че не знаел... Възможно ли е да скъсаме заради такава съвършена глупост ?![]()
Така е , момиченце. Не може да те чакат по 15 минути. Нека ти е за урок.
Тъпа си.![]()
Че си закъсняла айде... че си забравила телефона - случва се. Да не ти е писало момчето - хубу - ама той ти е писал....
Че и накрая скандал ще му вдига..
Е какво по-дяволите искаш?
Аз ако съм на мястото на пр-ля ти хубу ще ти тегля една майна ако се развикаш за нещо, дето не е виновен...
пфуууу![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Това е елементарно недоразумение, ако се карате за такива неща, за къде сте тръгнали?
Мен преди редовно ме чакаха по минимум 15 минути.Първоначално написано от Vladkoy
И все още съм си с този човек.
Така чеееееееееееее, не зависи само от нея.
Ето, аз вече не закъснявам, или ако закъснявам, предупреждавам.
Ама карайте го по-полека.
Ако скъса с теб заради това - значи просто този човек не е бил за теб. Това е. Успех. Не се ядосвай, не се сдухвай, няма смисъл.
Защо трябва да се карате?Просто му се извини,кажи,че си имала работа и затова си закъсняла.
то в тия задръствания се закъснява...ясно..забравила си си телефона случва се ...ама това не е повод да се карате!!пък вие ако се карате за такива простотиии![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ами на всеки се случва, не си струва да се карате за глупости...ако само това е повод да се разделите, защо изобщо сте заедно???
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
просто помисли извини се .. не вярвам за такава глупост чак скандал ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Извини се, защото ти си виновна.Закъсняла си и понеже си си забравила телефона не си му и звъннала...По-добре му се извини и му обясни.Предполагам, че ще разбере.![]()
Хе хеНелепа случайност. По скоро трябва да се разсмеете,отколкото да се карате
![]()
Smile!?
Ахъ.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Еми, ти трябва да се извиниш според мен.Той те е изчакал, писал ти е смс и т.н.Ти си закъсняла.Но не се карайте за такава глупост, просто няма смисъл.
Нали те е питал "И са кво?" .. Тогава къв е проблема... Случва се на всеки...Аз толкова истински скандали съм имала с бившето ми и всички са завършвали така... И нищо...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Извиних се... попитах го дали се сърди и той ме скъсаМи при полужение, че му се извинявам и едва ли не си потъпквам личното достойнство като му вървя след гъза и той ме зарязва... извода е, че е пълен кретен.
![]()
Скъсал те е?![]()
Извинявай, обаче хахахахаха... Ебаси злето е тоя.![]()