- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпросче към момичетата
каква пяна използвате за начупване на косата?а на какво мненние сте за пяната на wellaflex(ultra strong hold)?![]()
От всички продукти за силна фиксация косата окапва за оптимално време; използвай продукти със сила на фиксация -> 2-3, а не 4-5![]()
![]()
\
/
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Най-хубавата пяна за къдрева коса или за начупване на косата както ти искаш е на Loreal Curl Power...прави много хубави къдриции и мирише хубаво,задържа се много ама е малко скъпичка.....повече струва от тафт и др.....
Аз използвам на Taft черната,от нея съм най-доволна,но я ползвам веднъж на две-три седмици за къдрене на косата с мокър ефект и резултата е наистина страхотен,защото пък при честа употреба косата става мн твърда и още по-непослушна.На Wellaflex съм я ползвала,но не съм доволна.Не е достатъчно силна за моята коса.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
az sam polzvala na londa i sam dovolna![]()
аз съм за тафт една синя за палави къдрици,страхотна е и не натежава на косата
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
някаква с розова опаковка..безизвестна марка е ,но съм довонла (:
Рядко ползвам пяна, но когато го правя, ползвам Taft :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Искам да ви попитам какъв продукт за начупване на косата ще ми препоръчате защото моята коса е много права и не мога да си намеря нищо подходящо за нея,когато използвам пяна тя става на клечки и изглежда като мръсна![]()
You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your Heart to things you don't want to feel!
Първоначално написано от Anna_Maria
Пробвай със сешоар с дифузер. Получава се много готино и държи около 5-6 часа (поне при мене). При мене се получава, а по принцип косата ми с нищо не може да се начупи.Пробвай, може да стане
![]()
а какво по точно се прави с дифузера, щото аз имам ама незнам как да го използвамПървоначално написано от dan4ety
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от SuNNy^DaY
Намерих клипче, защото не мога да го обясня. На английски е
![]()
Това е клипчето
![]()
в момента и аз съм с нея - страхотна е!!!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
аз ползвам на тафт зелената хем повдига косата хем я прави обемна и съм много доволна.