.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Италиански... пффф

Проблема не би могъл да се нарече точно проблем..обаче уча италиански..и съм пълен хал...нищо не схващам...за днеска имам съчинение на тема Dove mangiato Bulgari .. (дори не знам дали написах заглавието правилно ) ...опитах няколко пъти..обаче всяко следващо е по-зле от предишното...направо ужасн...молбата ми е някой,който учи италиански...да ми помогне : ) ...Зора е за 5 до 10 изречения максимум...знам че всеки е затрупан с работа...и все пак ако някой успее,ще съм му много благодарна

Di solito i bulgari mangiano sum tavolo!!!!!!!!!

немога да те разбера какво точно искаш да кажеш, в какъв смисал къде ядат? или нещо друго си иската да питаш

Ами... мога да се опитам да ти напиша нещо, но...не те знам на какво ниво си .... Я дай това, което си писала, за да видя горе-долу какви думи и изрази използваш. И какво по-точно трябва да съдържа това съчинение. Че заглавието нещо не ми говори много... Къде ядат българите.... :P

Цитирай Първоначално написано от KicK-BoXioRkaTa
    Ами... мога да се опитам да ти напиша нещо, но...не те знам на какво ниво си .... Я дай това, което си писала, за да видя горе-долу какви думи и изрази използваш. И какво по-точно трябва да съдържа това съчинение. Че заглавието нещо не ми говори много... Къде ядат българите.... :P
    Въщност наистина тфа е въпроса...къде ядат..умна тема няма що ..
    Отидох без домашна..и ми се размина...тъй че модовете вече могат да я заключват тая тема...
    А на тебе и на предишното момче/момиче,което писа (не обърнах внимание на ника и не знам кфо е :P ) ..благодарско много Друг път ако се наложи ше знам къде да питам :P

Нямаш проблеми! А ти къде учиш италиански ? Смисъл гимназия или основно учиище? И от колко време?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И аз уча италиански, само че много късно видях темата, иначе можеше да помогна.

banica_s_kasmeti, "sum tavolo" ??
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Lady_Death "sul tavolo" грешка от бързане и предполагам се разбира дори от хора които за първа година учат италиЯЯЯЯЯнски

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    разбрах, че е сул, само че повече се използва sulla tavola
    иначе и двете са верни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Аз винаги съм си използвала sul tavolo...

Град
    ...средата на нищото...
    О Боже, tavola - трапеза, иначе казано е маса с подредени прибори; tavolo - масата като мебел. Било на диалект, ти в Милано ли живееш, че правилният италиански ти е диалектиран?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си