- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Най-добрата ми приятелка в даскало тръгна преди около 1 месец с едно момче Радо.Всъщност преди три дена направиха един месец.Стана така че аз също започнах да изпитвам чувства към него .. и впоследствие се оказа, че той също не е безразличен към мен.И така преди 3 седмици точно 1 седмица от както те бяха тръгнали, аз и Радо започнахме да се виждаме.. просто едва ли думата "гаджета" е правилна .. но се виждахме всеки ден или у тях или у нас , когато той не беше с нея .. даже стигнахме и до по-интимни отношения /секс/И сега ми е много добре .. обаче за пред хората той е гадже с моята приятелка .. не с мен.. понеже и той е от същото даскало и минаваме по коридорите..разминаваме се и е нужно да се правим на непознати той ходи при нея целуват, си гушкат се ..(нормално е в такъв момент да изпитвам известна ревност..)И така вече три седмици както споменах по-горе .. адски ми е приятно с него и в същото време се чувствам доста неудобно пред приятелката миНе знам какво да правя ... мисля че .. го обичам, а не мога да кажа на приятелката си за всичко това .. просто ще изгуби всяква вяра в мен, не мога и да го изоставя
(( Леле .. помагайте
![]()