- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отмъщение
Въпросът ми е следният:
Кое е най-лошото нещо, което се сещате, че можете да направите на самовлюбен човек, който ви е разигравал по най-гнусен начин? Изключвам физическата саморазправа и отявлените простотии. Имам няколко варианта измислени, но ми трябва малко освежаване откъм идеи. Човекът ми се води близък приятел, познаваме се от доста време.
Ако смятате да пишете неща като "отмъщението не си струва" или да спамите (прекланям се пред интелигентния спам, но в моментна съм ядосана), просто не отговаряйте.
Мерси![]()
Ми когато той е с приятелката си можеш да му кажеш " Оо нали само мене си обичаше а ? " Един вид да го скараш за друго не ми идва сега на акъла
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
разбий му сърцето?![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
ъъъ... зависи колко добра си в саркастичността. с малко умна тактика можеш да му смачкаш самочувстието...а ако тактиката ти не е умна, да го озлобиш.![]()
Озлоблението така или иначе е постигнато![]()
Много е сложно, за да разказвам всичко, но човекът в момента си няма приятелка (имаше, когато почнахме да ставаме близки) и ме разиграва доста гадно, аз му отвръщам, но така или иначе не се отказва от мен, което ми пречи...
Относно това в кой филм живея - отмъщението си е напълно възможно, просто искам да е особено ефективно. Аз си знам защо![]()
нямало как да отмъсти хаха да бе!ами примерно ше ти кажа една фр кфо напраи отиде при бившия си и му каза:"ооо кфо стаа кога ше се ебеме?" и той и вика:"ми аз с тебе не искам да се еба" и тя му каза:"еми последния път искаше ама не успя да уцелиш" ама тфа пред супер голяма компания и голям смях
![]()
![]()
кажи му нещо такова даже да е измислено смачкай му самочувствието!!!ай мацко успех!!!
![]()
Нищо не прай тая английска сло.Дадохме на един цяло пакетче, чакахме го 4 часа да се посери и се отказахмеПървоначално написано от N0Rull5
Аз съм на тоя принцип и..деистваПървоначално написано от heartless*charm
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Забий се с някой пред него.
Натискай му се и накрая го отрежи най-брутално.
Ако иска някоя час то тялото ти (не някоя която не е за всички), да речем крака... показвай ги на ляво и дясно, ходи с къси гащи/поли (там както се носиш) и нека всички ги гледат евентуално нещо започнете да обсъждате с приятелки колко гладка кожа имаш.. примерно.. и нещо пипват за да видят и тн.. а той да не може да ги има.. нали знаеш "Най-гадно е когато искаш нещо, то да е до теб и да не можеш да го имаш"![]()
![]()
не му се давай...
Закачай се с приятелите му
Режи го за да излезнеш с др хора
Не го знам от какво ще му стане кофти.. прави каквото ти падне... все от нещо ще му се скофти![]()
![]()
![]()
мацка ако не си зодия скорпион главата ще си отрежа![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Отмъщението не си струва.Първоначално написано от Гостенка съм :)
Нях нях нях нях нях!
Ох леле разбирам те! Тоя моя тъпак! Леле колко сгафи!! не съм сигурна от какво би му станало гадно! айде верно предлагайте някакви ефективни и гадни неща. моляяя
Споменах ли, че отмъщението не си струва... Хм... Май да... Е, какво пък.
Отмъщението не си струва.
Нях нях нях нях нях!
Дръж се безразлично мисля,че е достатъчно
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Очаквах нещо повече от спамърите. Разочарована съм от симплистиката, с която захождате към темата. Но, уви, не всичко е така, както го желаем.
Благодаря за отговорите на всички. По принцип не съм склонна към такива действия, но някои хора си ги просят. Питам тук, защото, въпреки че отношенията ми с този човек дълго време бяха много близки, той се оказа различен от мен и това, което би наранило мен, едва ли ще му направи впечатление.
Относно това за скорпиона - на каква база се прави тази догадка, на нещо, прочетено в разни средностатистически хороскопи? Скорпион съм, но какво щяхме да правим, ако бях някоя друга зодия...това съвпадението е велика сила...
аз да кажа само, че не е съвпадение
жените скорпион са опасниииии![]()
аз не съм скорпион обаче![]()
![]()
За липсата на творчество си прав, пък и за скуката, явно, поне що се отнася до мен самата...мисля разни варианти и ми се струват все по-неприложими...До такава степен ме ядосва всичко това, че не мога да си събера мислите.
Когато сме заедно с други хора, казвала съм някои неща, които знам, че ще го уязвят (на малко по-високо ниво, отколкото разни предложения тук) - изобщо не реагира. Смеят му се, той просто се отнася със снизхождение към мен и се усмихва на всички. Знаят ни като първи приятели, а всъщност постоянно сме като котка и мишка - и то защото има толкова натрупано сексуално напрежение между нас, че е по-лошо от омраза. Наясно сме какво изпитваме един към друг, но той вечно е пасивен, изчаква аз да направя нещо (и дори го е казвал), а като сме с други хора (най-вече мъже) пуска едни недвусмислени намеци по повод това как всъщност единственото, което ни свързва, е сексът. Говорим с часове по разни проклети чатове и ни е трудно да спрем дори когато сме говорили цял ден, но дори тогава си показва рогата. А говорим за лични неща, показва привързаност, но като сме навън..."Познаваме ли се?" Така е от няколко месеца и просто...за мен това е по-лошо от това да ти кажат директно "Не ме кефиш, махай се..."
Знам, че се разпрострях, но е по-добре да е по-ясно. Човекът е на 21, аз съм на 19...
хм така както я описваш тази странна приятелска връзка...
от такова сексуално напрежение може да се получи главозамайващ секс (тва е ясно) и една мн интензивна, вземаща дъха връзка...
тва е страхотно. стига да съумеете да не се избиете преди това
и ти да го подлъжеш да си изгуби ума по теб![]()
Ами има хора,които не показват по никакъв начин...дори и да бъдат засегнати...Този пич явно е от тях...,каквото и да направиш много трудно ще го засегнеш,а дори и да го засегнеш едва ли ще разбереш,че си успяла...
A qui
Каквото и да направиш, ще изглежда жалко в очите му, ако е достатъчно интелигентен.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Последното е ядката на проблемаПървоначално написано от heartless*charm
Не вярвам, че можеш да накараш някого да изпитва такива неща, ако вече не ги изпитва сам. Ако имаш някаква универсална рецепта...
Въпреки че и тогава няма да е същото...колкото и да съм влюбена в някого (а в него съм от много време), като се държи така, трябва да си получи заслуженото.
Относно мнението на Death Whore - имаш право! Плюс това той наистина не е стандартният тип, който няма да изпита презрение към такова нещо...може би отмъщение не е точната дума, просто искам поне за малко да усети част от това, което ми е причинил. Наречи го първично - нека е такова.
oo macka i az otmustih edin put mn gadno izlqzohme az toi i edin negov priqtel i pihme tam ve4erta tfa be6e i az po4nah pred nego da se natiskam s priqtelq mu ama ti govora mn zdravo ... xaxa o6te malko i...i toi sedi i me gleda i mu stana gadno i te posle are se razhojdame i az ae i te si mislqt 4e sum piqna
![]()
6ot samo se smeeh i minavame pokrai edin izostaven stroej i im vikam are gotovi li ste za 3-ka i te samo sedat i negoviq fr da mn qsno a drugiq sedi i vika e az neiskam xaaxxa i az ti gubi6 oba4e idva i po4vame se natiskame i toi trugva mi svalq dunkite i az mu vikam ti se subli4a6 pruv i toi ok i se suble4e celiq
i az mu gepih drehite i posle trugnah s priqtelq mu be6e mn qko sega mi lipsva i go obi4am ama nqma zna4enie togava be6e qko
Отмъщението е приятно, но е доста вероятно да си го получиш...аз го исках, не направих нищо за него и го получих...и сега пак му се радвам, много ми е забавноВсе някой ще го нарани, спокойно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?