.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Колкото повече - толкова повече.

Pi4ove imam vapros-znaete li na4in po koito da se sdurjate po dulgo po vreme na sex? Qsno mi e 4e edna burza v kenefa osvobojdava zna4itelno ot naprejenieto no se 4udia dali ima niakakuv po "mujki" na4in Blagodarsko predvaritelno na vsi4ki

emi poraboti nad samoobladanieto si ako se se6ta6 kfo se opitvam da ti kaja

АХхахХАХхаХхахаХАх на мене един пич ми го разправяше, не знам дали действа, ама е яко:
    начи когато усетиш, че тръгваш да свършваш започни да си мислиш за нещо много гадно от типа на л*йна или др*йфано, та да ти помине възбудата
    а иначе мога да ти кажа, че колкото повече го правиш, толкова повече се удължава времетраенето

Няма ”по-мъжки” начин. Подкрепям предишното мнение - колкото повече опит натрупваш, толкова по-бавно ще свършваш. Това естествено не значи да отидеш да нае*еш махалата. Всичко с времето си. Пък и има нещо чаровно в ”зайците”, които свършват за броени минути Винаги можеш да излезнеш от неловкото положение с извинението ”Досега никое маце не ме е възбуждало толкова много”

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Durex performance
    или отиваш в някоя аптека и търсиш лидокаин..едно спрейчета са...пръскаш под презерватива (обикновен) и стааш железен...ако пръснеш повече обаче може и да не свършиш
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Durex performance
    или отиваш в някоя аптека и търсиш лидокаин..едно спрейчета са...пръскаш под презерватива (обикновен) и стааш железен...ако пръснеш повече обаче може и да не свършиш
    Сички тия раЛти са пълни лаина и ненужни според мен.Най-чистия начин е опитът.

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Durex performance
    Сички тия раЛти са пълни лаина и ненужни според мен.Най-чистия начин е опитът.
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Няма ”по-мъжки” начин. Подкрепям предишното мнение - колкото повече опит натрупваш, толкова по-бавно ще свършваш. Това естествено не значи да отидеш да нае*еш махалата. Всичко с времето си. Пък и има нещо чаровно в ”зайците”, които свършват за броени минути Винаги можеш да излезнеш от неловкото положение с извинението ”Досега никое маце не ме е възбуждало толкова много”
    +1

Опитът играе някаква роля. Идеята наистина е в това да си отвличаш вниманието, но не да мислиш за лайна - можеш да се заслушаш в музиката или просто да мислиш за нещо.

А за малоумника, който каза да си пръснеш лидокаин - това ти изтръпва мястото и парализира нервите, следователно няма да чувтваш абсолютно нищо, а и е опасно. Лично аз не бих си напръскала с упойка половите органи.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Opitai se da umnojij na um 4368 . 47 bi trqqlo da svar6i rabota

...

Bratle mn dobre znam kak se 4uvastva6 ama povqrvai mi i az nesam nameril re6enie do sega ama kakto kazvat kolegite s opita mai4e nema kak ... a i prepora4vam ti da govori6 s gajeto si za tova edvali 6te ti se razsardi ... pak i nali 4ovek ima prasti esik i tnt da ne izpadam v podrobnosti taka 4e spox
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Повече от фен Аватара на Buttk0
    кат ти стане утивай и праскай ена бРЪза кво ти дреме
    Strength thru Oi!

Имаше нещо като спреи , името маи му беше STUD100
    ;]

...

Hmmm interesno oba4e q kajete nekoq ka4estvena marka spreivo 4e ima dosta fal6ivi nekoi ako znae ne6to po vaprosa da kazva 4e rabotata e mn gadna
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Цитирай Първоначално написано от eraser_9
    така е не ползваи некви химий да ти преебат патката с времето ще се "забавиш"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си