- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колкото повече - толкова повече.
Pi4ove imam vapros-znaete li na4in po koito da se sdurjate po dulgo po vreme na sex? Qsno mi e 4e edna burza v kenefa osvobojdava zna4itelno ot naprejenieto no se 4udia dali ima niakakuv po "mujki" na4inBlagodarsko predvaritelno na vsi4ki
emi poraboti nad samoobladanieto si ako se se6ta6 kfo se opitvam da ti kaja![]()
АХхахХАХхаХхахаХАх на мене един пич ми го разправяше, не знам дали действа, ама е яко:
начи когато усетиш, че тръгваш да свършваш започни да си мислиш за нещо много гадно от типа на л*йна или др*йфано, та да ти помине възбудата![]()
а иначе мога да ти кажа, че колкото повече го правиш, толкова повече се удължава времетраенето
Няма ”по-мъжки” начин. Подкрепям предишното мнение - колкото повече опит натрупваш, толкова по-бавно ще свършваш. Това естествено не значи да отидеш да нае*еш махалата. Всичко с времето си. Пък и има нещо чаровно в ”зайците”, които свършват за броени минутиВинаги можеш да излезнеш от неловкото положение с извинението ”Досега никое маце не ме е възбуждало толкова много”
![]()
Durex performance
или отиваш в някоя аптека и търсиш лидокаин..едно спрейчета са...пръскаш под презерватива (обикновен) и стааш железен...ако пръснеш повече обаче може и да не свършиш![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Сички тия раЛти са пълни лаина и ненужни според мен.Най-чистия начин е опитът.Първоначално написано от Quasar
Първоначално написано от Schnitzer
Първоначално написано от bebe_zaiche
+1
![]()
Опитът играе някаква роля. Идеята наистина е в това да си отвличаш вниманието, но не да мислиш за лайна - можеш да се заслушаш в музиката или просто да мислиш за нещо.
А за малоумника, който каза да си пръснеш лидокаин - това ти изтръпва мястото и парализира нервите, следователно няма да чувтваш абсолютно нищо, а и е опасно. Лично аз не бих си напръскала с упойка половите органи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Opitai se da umnojij na um 4368 . 47 bi trqqlo da svar6i rabota
Bratle mn dobre znam kak se 4uvastva6 ama povqrvai mi i az nesam nameril re6enie do segaama kakto kazvat kolegite s opita mai4e nema kak ... a i prepora4vam ti da govori6 s gajeto si za tova edvali 6te ti se razsardi ... pak i nali 4ovek ima prasti esik i tnt
da ne izpadam v podrobnosti taka 4e spox
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
кат ти стане утивай и праскай ена бРЪза кво ти дреме
Strength thru Oi!
Hmmm interesno oba4e q kajete nekoq ka4estvena marka spreivo 4e ima dosta fal6ivi nekoi ako znae ne6to po vaprosa da kazva 4e rabotata e mn gadna![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
така е не ползваи некви химий да ти преебат патката с времето ще се "забавиш"Първоначално написано от eraser_9
така е не ползваи некви химий да ти преебат патката с времето ще се "забавиш"Първоначално написано от eraser_9