- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странен проблем с приятелката ми.
zna4i ot v4era hodq s sestrata na edin moi mn dobur fr... i nali si4ko si e ok smao 4e tq ne mi dava celufka s ezik nali gushkka me se govorim s celufki po ustnite no ne i celufka s ezik tq mi kazva 4e s vseki e tka no tfa pf nz i az zashto no malko me pritesnqva...4e tq neiska me celufa s ezik..
Заглавието,трябва да бъде написано на кирилица.
ЦвЕтИт0
Ако ходите от скоро е разбираемо ..може още да се притеснява дай и малко време и ще се оправи![]()
+1Първоначално написано от MrS.bEpS
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Ей,спокс,може би просто самото момиче си е такова,по-срамежливо първоначално,демек не е от тези дето на петата минути вече до сливиците ще си наврът езика.Просто и дай необходимото време и най-вече я предразположи към така желаната от теб целувка.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mmda mersi hora i tq taka mi kaza a i az vijdam 4e q e po razli4na ot drugite ami az se opitvma da q predrazpolagam i uspqvam do nqkude...
а може и да я срам да не се изложи.Ще се отпусне,няма как![]()
I am a violet butterfly !
има и вариант да не може да се целува с езикна колко е?
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Ахам..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Iveline dai malko vreme na momi4eto i she te celune s ezik![]()
In dreams there are no rules...
Изчакай известно време и виж как ще реагира, ако я целунеш с език.Просто е срамежлива.
Ах, тоя срам... А и ако наистина я обичаше, се съмнявам т'ва да ти прави впечетление... Пък чак и да говориш с нея...И момичетата имат чувства... ! Представи си тя как се е почувствала като си почнал да и говориш за тва!
Вие на хероин ли сте бе?
em 1vo na 15 e!
2ro az ne sam i govoril za tova i tova na men ne mi pre4i vajnoto e 4e tq e smen i s vremeto si4ko mislq 4e shte sis e nameesti prosto malkos e bqh pritesnil
А не бива да се тревожиш излишно.Нали знаеш, приказката че хубавите неща, стават бавно и постепенно.Не я насилвай, не я притискай,остави и да се почувства свободна.Когато дойде момента,съм сигурна,че иза двама ви, ще бъде една прекрасна,дългоочаквана и красива целувка.Първоначално написано от ivelin9021
![]()
am dori ne sam si i pomislql da q pritiskam az sam i kazal 4e ima pulna svoboda ... i mn me o4udi i dr neshto tq me popita dali imam nqkakvi iziskvanq kum... az i kazah ne i kato q popiah zashto g e kazal tq mi kaza zashtoto drte i gadjeta sa ima mn iziskvanq kum neq koeto adksi mn me o4udi zashtoto aaz nikoga ne bih nakaral nqkoe momi4e da pravi neshto zaradi mene ili da pravi neshto koeto na neq ne i haresva....
Хах,много ме озадачи.Явно момичето,все е било карано да прави неща,против волята си.Е сега е срещнала теб и явно не се познавате все още добре,та те е попитала направо дали ти имаш някакви изисквания спрямо нея.И предполагам е останала доста очудена,когато ти си отговорил,че нямаш.Всичко ще си дойде с времето
DON`T WORRY,BE HAPPY=)![]()
![]()