- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво сънувахте за последно?
Не знам какво съм сънувала, ама майка ми разправя тая сутрин, че съм говорела насън..
"Земетресение, земетресение!"![]()
Добре, че е била будна, че не знам в каква паника е щяла да изпадне..
You are broken, I can fix you...
Само аз ли сънувам супер рядко...
az synuvah 4e s momi4eta i mom4eta i daskalite sme se organizirali i sme oti6li do moreto, oba4e te ne sa ni davali da se kypem, no v kraina smetka sa re6ili da ni dadyt, a az sam nqmala banski i edna moq fr mi dade banski 6toto ima6e 3, ama toz banski det mi go dade be6e mn qk i mn qko mi stoe6e prosto super (haha kyf typ syn, ama pone banskiq be6e mn qk) ... ama togava tela me sabudi-edna fr mi zvyna da hodim na ma4
Сънувах че съм отишла в Стара Загора и там се видях с човека, който много искам да видя и после имаше някви сбивания, няква градинка, люлки и пиехме кафе и още някви други работи дето не ги помня добре...
Te моите сънища неса мнго инетересни но сънувах че съм с гаджето си ии се целувахме но нищо по-инетересно аа в скоро време сънувам някакви кошмари
В интерес на истината , това което сънувам .. рядко го помня сутринта , но през деня , като се замечтая , и се сещам какво съм сънувал ..
Последния ми сън беше , как съм с Приятелката ми , ии тя консумира малко пакетче захар ... и аз я целувам .. сладка целувка ...
Нещо което се случи днес![]()
Дано всички хубави сънища ми се сбъднат.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Хахаха ся ще ви разбия. Сънувах,че съм в нас и тайно наблюдавам класната как води един час на некфи лапета 4-5 клас,което е странно,като се има предвид,че сме в гимназияКакто и да е,по интересното беше,че наблюдавах тоя час от web camera-та вкъщи и показвах на наще как учим.
Е тука идва ся най-странното :Чад Майкъл Мъри беше в моя клас и беше полу-гол и той насочваше камерката и си приказвахме и после изведнъж аз се озовах в часа и класната почна нещо да вика: Как аз учител по технологии,няма да забележа,че некфи хакери ме наблюдават докато преподавам и ние с Чад гледаме некфо виновно
![]()
![]()
И после се оказа,че с него сме гаджета и тръгнахме да си ходим от последния час,обаче тъкмо излизаме от даскало и пускат алармата за пожар и сички вместо да хукнат да бягат си стоят спокойно и си говорят.И ние хукнахме да бягаме и се оказа,че гори супермаркета отсреща
и ние после решихме да се върнем,обаче изкачвахме стълбите три часа,сякаш нещо ни спира и тъкмо стигнахме и аз чукам на вратата на класната стая и ми отваря г-жата по английски по нощница и ми казва, че спи и няма да учим
![]()
![]()
![]()
![]()
И после се събудих.
Мн странен сън.. но съм имала и по-странни.
Btw последно време някои от нещата,които сънувам почнаха да се сбъдват.Сънувах,че ми купуват мини зайче,на сутринта ми купиха.Снощи сънувах пожара, стана пожар в оня влак.Хмм може да имам някакви ясновидски способности.![]()
![]()
Аз сънувам рядко , но едно момченце![]()
бягах от нещо...баналния кошмар,дето нз от кво се криеш![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
спала съм 4 часа ама сънувах някакъв мн странен сън...Значи възлюбения от Стара Загора беше дошъл в София и ходихме на няква мн мизерна дискотека и там двама фр се сбиха и аз ги напсувах и после отидохме в Bony's с някви негови фр и тея се напиха много здраво и аз едвам го замъкнах до нас, като през цялото време той драйфаше мн и после го гледах как спи и като се събуди му казах:"абе мухльо т'ва ли ти е обичайното състояние"и след т'ва се сабудих
баси странния сън
хахах а веднъж сънувах как баща ми ме гони а аз не мога да тичам смисъл тичах сякаш на забавен кадър и той ме хвана и ме набута в няква печка и искаше да ме изпече
![]()
![]()
![]()
male sno6ti si legnax v 6:20 i s1m zaspal kam 6:30 sanuvax 4e pravq seks i postoqno s razli4ni xora razli4ni sani6ta i naistina neznam kak no se sabudix po moq volq gledam 4asovnika 6:45 male... ne spax prosto TOLKOVA MNOGO JENI NEISKAM DA MINAVAM![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Ами онази нощ сънувах кошмар, който беше ужасен![]()
Това сънувах снощи: Бяхме в класната ми стая в училище няколко от класа. Една моя съученичка (дето не ми е особено приятна) говореше нещо. Аз по едно време й казах: "Айде млъкни и не се прави на голямата работа" и се обърнах и тръгнах към другия край на стаята. Тя оная идваше към мене и почна нещо да се прави, че ме удря (да се прави, защото не ме болеше). Аз се обърнах и така яко я фраснах, че след това окото й беше цялото оцветено в притен синьо-лилав цвят
Леле щях да си умра от смях като се събудих. Ама как искам наистина така яко да я фрасна, че да й остане синина на окото завинаги
![]()
Че бившата ми се натиска![]()
П.С. Няма да казвам как свърши съня ми![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ми беше супер тъпо...Първо беше кошмар... та чак се събудих през нощта (няма да разказвам) и след това като заспах сънувах, че бяхме в клас нали... и 2 от приятелките ми ги няма... имахме английски при класната... и след 10 минути те двете идват, и тя им казва да седнат... Писа им закъснения... и аз викам на тая мойта приятелка (едната, дето седи до мен) :Ама женаааа... къде се затри???
И тя вика: Ми никъде... И аз: Ама и с **** ли беше???
И тя: Е, да... И аз: Кво правихте, и тя вика: пушихме... Аз се шокирах...
И викам: И **** ли пуши???
И тя вика: Да, и тя... И после не помня
![]()
Аз сънувах че някой ми е обесил котката![]()
Az sanuvam rqdko. Tva koeto me pritesnqva e 4e ako sanuvam nqkoi san pove4e pati t.e. 2-3-4-5-6-7-8-9-10 i t.n. se sbadva ima6e 3 razli4nisanq v koito nqkoi umira i kogato gi sanuvah pove4e pati 3ma 4oveka ot blizkite mi po4inaha.![]()
![]()
Ima mnogo sani6ta koito sanuvam i posle se sbadvat . Zatva ne obi4am ko6marite.
![]()
![]()
![]()
Нали гледахте по новините за ония дилъри,на които са им отрязали ушите и пръстите?Снощи сънувах че искам да си режа ушите...![]()
"lubimata" mi u4itelka po matematikaSubydih se oblqna v pot
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Сънувах как една приятелка ме ядосва много и аз я облизах :P цялата![]()
сънувах, че един от моя клас ми е гадже и бяхме у тях![]()