.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Не знам какво съм сънувала, ама майка ми разправя тая сутрин, че съм говорела насън..
    "Земетресение, земетресение!"
    Добре, че е била будна, че не знам в каква паника е щяла да изпадне..
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ickwldn /rltdjd i ufsjf ie id/,dn;e

Само аз ли сънувам супер рядко...

Повече от фен
    az synuvah 4e s momi4eta i mom4eta i daskalite sme se organizirali i sme oti6li do moreto, oba4e te ne sa ni davali da se kypem, no v kraina smetka sa re6ili da ni dadyt, a az sam nqmala banski i edna moq fr mi dade banski 6toto ima6e 3, ama toz banski det mi go dade be6e mn qk i mn qko mi stoe6e prosto super (haha kyf typ syn, ama pone banskiq be6e mn qk) ... ama togava tela me sabudi-edna fr mi zvyna da hodim na ma4

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Сънувах че съм отишла в Стара Загора и там се видях с човека, който много искам да видя и после имаше някви сбивания, няква градинка, люлки и пиехме кафе и още някви други работи дето не ги помня добре...

Te моите сънища неса мнго инетересни но сънувах че съм с гаджето си ии се целувахме но нищо по-инетересно аа в скоро време сънувам някакви кошмари

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    В интерес на истината , това което сънувам .. рядко го помня сутринта , но през деня , като се замечтая , и се сещам какво съм сънувал ..

Последния ми сън беше , как съм с Приятелката ми , ии тя консумира малко пакетче захар ... и аз я целувам .. сладка целувка ...

Нещо което се случи днес

Дано всички хубави сънища ми се сбъднат.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Хахаха ся ще ви разбия. Сънувах,че съм в нас и тайно наблюдавам класната как води един час на некфи лапета 4-5 клас,което е странно,като се има предвид,че сме в гимназия Както и да е,по интересното беше,че наблюдавах тоя час от web camera-та вкъщи и показвах на наще как учим. Е тука идва ся най-странното :Чад Майкъл Мъри беше в моя клас и беше полу-гол и той насочваше камерката и си приказвахме и после изведнъж аз се озовах в часа и класната почна нещо да вика: Как аз учител по технологии,няма да забележа,че некфи хакери ме наблюдават докато преподавам и ние с Чад гледаме некфо виновно И после се оказа,че с него сме гаджета и тръгнахме да си ходим от последния час,обаче тъкмо излизаме от даскало и пускат алармата за пожар и сички вместо да хукнат да бягат си стоят спокойно и си говорят.И ние хукнахме да бягаме и се оказа,че гори супермаркета отсреща и ние после решихме да се върнем,обаче изкачвахме стълбите три часа,сякаш нещо ни спира и тъкмо стигнахме и аз чукам на вратата на класната стая и ми отваря г-жата по английски по нощница и ми казва, че спи и няма да учим И после се събудих.

Мн странен сън.. но съм имала и по-странни.

Btw последно време някои от нещата,които сънувам почнаха да се сбъдват.Сънувах,че ми купуват мини зайче,на сутринта ми купиха.Снощи сънувах пожара, стана пожар в оня влак.Хмм може да имам някакви ясновидски способности.

Аз сънувам рядко , но едно момченце

Как Весо дойде в Русе..
    London Tipton

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    бягах от нещо...баналния кошмар,дето нз от кво се криеш

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    спала съм 4 часа ама сънувах някакъв мн странен сън...Значи възлюбения от Стара Загора беше дошъл в София и ходихме на няква мн мизерна дискотека и там двама фр се сбиха и аз ги напсувах и после отидохме в Bony's с някви негови фр и тея се напиха много здраво и аз едвам го замъкнах до нас, като през цялото време той драйфаше мн и после го гледах как спи и като се събуди му казах:"абе мухльо т'ва ли ти е обичайното състояние" и след т'ва се сабудих баси странния сън хахах а веднъж сънувах как баща ми ме гони а аз не мога да тичам смисъл тичах сякаш на забавен кадър и той ме хвана и ме набута в няква печка и искаше да ме изпече

Супер фен
    Офф вече сънувам простотии всяка нощ Тази нощ беше нещо с тая дето ми се води най-добра приятелка .. щото съм и ядосана.. Ама не помня подробности

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    male sno6ti si legnax v 6:20 i s1m zaspal kam 6:30 sanuvax 4e pravq seks i postoqno s razli4ni xora razli4ni sani6ta i naistina neznam kak no se sabudix po moq volq gledam 4asovnika 6:45 male... ne spax prosto TOLKOVA MNOGO JENI NEISKAM DA MINAVAM
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Ами онази нощ сънувах кошмар, който беше ужасен

Това сънувах снощи: Бяхме в класната ми стая в училище няколко от класа. Една моя съученичка (дето не ми е особено приятна) говореше нещо. Аз по едно време й казах: "Айде млъкни и не се прави на голямата работа" и се обърнах и тръгнах към другия край на стаята. Тя оная идваше към мене и почна нещо да се прави, че ме удря (да се прави, защото не ме болеше ). Аз се обърнах и така яко я фраснах, че след това окото й беше цялото оцветено в притен синьо-лилав цвят Леле щях да си умра от смях като се събудих. Ама как искам наистина така яко да я фрасна, че да й остане синина на окото завинаги

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Че бившата ми се натиска
    П.С. Няма да казвам как свърши съня ми
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

последно сънувах , че правя див секс с гаджето си , ама беше страхотен сън, не съм предполагала , че имам толкова въображение

Град
    Враца
    Ми беше супер тъпо... Първо беше кошмар... та чак се събудих през нощта (няма да разказвам) и след това като заспах сънувах, че бяхме в клас нали... и 2 от приятелките ми ги няма... имахме английски при класната... и след 10 минути те двете идват, и тя им казва да седнат... Писа им закъснения... и аз викам на тая мойта приятелка (едната, дето седи до мен) :Ама женаааа... къде се затри??? И тя вика: Ми никъде... И аз: Ама и с **** ли беше??? И тя: Е, да... И аз: Кво правихте, и тя вика: пушихме... Аз се шокирах... И викам: И **** ли пуши??? И тя вика: Да, и тя... И после не помня

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    male sno6ti si legnax v 6:20 i s1m zaspal kam 6:30 sanuvax 4e pravq seks i postoqno s razli4ni xora razli4ni sani6ta i naistina neznam kak no se sabudix po moq volq gledam 4asovnika 6:45 male... ne spax prosto TOLKOVA MNOGO JENI NEISKAM DA MINAVAM
    Леле ти си се разбил направо
    Аз сънувах че бях в даскало и се бяхме натряскали с един френд и вървяхме по коридорите някви невменяеми..

Аз сънувах че някой ми е обесил котката

Az sanuvam rqdko. Tva koeto me pritesnqva e 4e ako sanuvam nqkoi san pove4e pati t.e. 2-3-4-5-6-7-8-9-10 i t.n. se sbadva ima6e 3 razli4nisanq v koito nqkoi umira i kogato gi sanuvah pove4e pati 3ma 4oveka ot blizkite mi po4inaha. Ima mnogo sani6ta koito sanuvam i posle se sbadvat . Zatva ne obi4am ko6marite.

Нали гледахте по новините за ония дилъри,на които са им отрязали ушите и пръстите?Снощи сънувах че искам да си режа ушите...

"lubimata" mi u4itelka po matematika Subydih se oblqna v pot
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Сънувах как една приятелка ме ядосва много и аз я облизах :P цялата

сънувах, че един от моя клас ми е гадже и бяхме у тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове