- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време...
Kolko vreme g/d proticha edin normalen sex kato vremetraene!1
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
На теб колко ти трябва ....![]()
Ми според социологически проучвания на инспектурата по орало-вагинало-пичкудруски-пишкосмукски изследвания учените са достигнали до следния извод:
2минути 37 секунди и половина 14 стотни и 98 хилядни
плюс минус 2%
Вика я ебем я има я нема 10 сек па тя после да оди при друг![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Toй ви го каза :PПървоначално написано от Boss
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
наистина го е казалПървоначално написано от trg_ahmed
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Ми има некви нинжи дето са клатат по 2 часа,ма твае пълна тъпотия.След 20тата минута се уморявам.
pishe se "VUPROSCHE"
Различно.Може за 5,може за 15.за 30,за час,за два...
Mi gore-dolo 15min
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
ЪъъЪъ... само ти ли я виждаш през монитора.... щото аз нищо не виждам... ???Първоначално написано от ateto
По Темата : ми... 5...10...15...кой колко изд1ржи :P
хмм ми де да знам аз като прая секс не гледам часовника и да викам " аре ма Снеже... мръдни малко маа..." , но да речен между 15-20..30 мин. Но е имало случаи и с доста повече :P
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
А. Хитлер
При всяка двойка всеки акт е различен! Как очакваш някой да ти каже точно време?! Може и минутки, може и часове да продължи.
Аз за 15 минути й правя чудеса![]()
![]()
Ми средно около 20 минути би трябвало да е при всички хора.
По-малко не е желателно за нея. Повече от 30 минути не е желателно за двамата.. тя ствава кофа, ти са протриваш..![]()
![]()
Ей примерно предишната вечер около 40-45 минути.. луда стана моята мацка както и аз. супр яко беше. Двамата разгонени а у... ма вчера ми беше някакво дискомфортно...
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами за мен един нормален секс е от порядъка на 30-40 минути, но все пак времетраенето зависи от много фактори.