.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    Цитирай Първоначално написано от midle
    ако верно си свестен няма си без гадже
    Досега се смятах са свестен но явно съм олигофрен
    ако си олигофрен гаджетата ще ти се лепят поне с такива наблюдения съм осанал :P
    хахаха и в това има капка истина
    естествено всичко което казвам го знам от наблюдения над хората това ми е като хоби :P
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

ако верно си свестен няма си без гадже
    Досега се смятах са свестен но явно съм олигофрен
    ако си олигофрен гаджетата ще ти се лепят поне с такива наблюдения съм осанал :P
    хахаха и в това има капка истина
    естествено всичко което казвам го знам от наблюдения над хората това ми е като хоби :P
    ехее айде да ми направиш тогава един психо тест наблюдение и да кажеш заключението после

Град
    София
    за да стане това трябва човека да е пред мен за да мога да виждам жестовете който прави, начинът по които говори, също така и неговото излъчване, начин на поведение и още много неща иначе с удоволствие
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    people`s wet dreams
    Хехе радвам се че чрез моята тема си ореждате срещи но има и още нещо което забравих да спомена и мисля че е важно

Когато бях по-малък някъде в 6-ти клас се влюбих за първи път Сега ми се струва смешно но тогава беше плачевно. Нещата стояха така че тичах все след грешните момичета и нищо не се получаваше и така след няколко неуспеши опита един ден си казах спирам да се занимавам с момичета и от тогава до сега 16-годишен не съм изпитвал никакви чувства към момиче Реших да поработа малко над себе си , даже и сега се страхувам пак да не стане някой подобен случай , но мисля че ми е време да спра да бъда безотговорен и да се захвана с нещо сериозно и смислено , като това да се отдам само и единствено на един човек

Град
    София
    Хехе радвам се че чрез моята тема си ореждате срещи но има и още нещо което забравих да спомена и мисля че е важно

Когато бях по-малък някъде в 6-ти клас се влюбих за първи път Сега ми се струва смешно но тогава беше плачевно. Нещата стояха така че тичах все след грешните момичета и нищо не се получаваше и така след няколко неуспеши опита един ден си казах спирам да се занимавам с момичета и от тогава до сега 16-годишен не съм изпитвал никакви чувства към момиче Реших да поработа малко над себе си , даже и сега се страхувам пак да не стане някой подобен случай , но мисля че ми е време да спра да бъда безотговорен и да се захвана с нещо сериозно и смислено , като това да се отдам само и единствено на един човек
    това е добре че си се решил да имаш сериозна връска но очаквай още неуспешни опити и също опити да ти се погаждат къ*венски номера

Град
    people`s wet dreams
    Друг някой няма ли да даде съвет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си