- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Способен , но без гадже!?
естественоПървоначално написано от kifla
всичко което казвам го знам от наблюдения над хората
това ми е като хоби :P
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
ехее айде да ми направиш тогава един психо тест наблюдение и да кажеш заключението послеПървоначално написано от ivakavlad
![]()
за да стане това трябва човека да е пред мен за да мога да виждам жестовете който прави, начинът по които говори, също така и неговото излъчване, начин на поведение и още много неща иначе с удоволствие![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Хехе радвам се че чрез моята тема си ореждате срещи но има и още нещо което забравих да спомена и мисля че е важно![]()
Когато бях по-малък някъде в 6-ти клас се влюбих за първи пътСега ми се струва смешно но тогава беше плачевно. Нещата стояха така че тичах все след грешните момичета и нищо не се получаваше и така след няколко неуспеши опита един ден си казах спирам да се занимавам с момичета и от тогава до сега 16-годишен не съм изпитвал никакви чувства към момиче
Реших да поработа малко над себе си , даже и сега се страхувам пак да не стане някой подобен случай , но мисля че ми е време да спра да бъда безотговорен и да се захвана с нещо сериозно и смислено , като това да се отдам само и единствено на един човек
![]()
това е добре че си се решил да имаш сериозна връска но очаквай още неуспешни опити и също опити да ти се погаждат къ*венски номераПървоначално написано от midle