- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблеми с едно момче,което не ме забелязва!
Здравейте,
Такааам имам проблеми с едно момче което от скоро се познаваме ноооо аз си паднах много по него.Той си мисли че искам да сме само приятели но далеч не е така.Искам да стане нещо м/у нас но просто ме е страх той да не се одръпне и да развалим приятелството си.
Моля ако някой има полезен съвет нека да пише.
Габи, Габи.. :> Ами направи му некъв знак, де...
I'm clean, washed in blood
Sanctified inside out
Oh I'm dead to Satan's grasp
Justified by the cross
Мммм какъв знак например много ме кефи ама нещо майче и двамката ни е срам и то доста ... иииииии абе незнам просто незнам много кофти така
Направо говорете по въпроса дали се харесвате по този начин. Или му намекни по някакъв начин. Ти знаеш най-добре какви са ви отношенията.
аз мисля че трябва да исчакаш малко време да го опознаеш по добре и тогава пецени какво да правиш дали да му кажеш или да му пращаш явни намеци
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Щом сте приятели, го накарай да излезнете... Ако приеме, не зависимо от колко време се познавате, е възможно да те харесва.. Отидете на кино, забавлявайте се... Ако и той те харесва, все ще се случио нещо..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Здравей, адашке!Ами, намеквай му, че не го смяташ само за приятел.Хвърляй му някакви погледи, усмихвай му се повече и ако не се досети...не знам просто.