- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов и Сълзи, господи защо
Бившето ми гадже много я обичах бяхме се виждали няколко пъти и тя ме изостави тя се радваве а аз плаках за нея всяка нощ и тя ме заряза защото съм я бил тормозил прекалено много щях да се самоубия и все още плача всяка вечер и баща ми ме бие за това че не съм бил мъж и всички ми се присмиват,![]()
![]()
![]()
а не мога да спра да плача дори да ми кажат ангеле ти си лиглъо аз не мога да направя нищо освен да пророня сълза защото сякаш пробождат с нож сърцето ми.
![]()
![]()
![]()
Сега съм с ново гадже обичам я много дори и другите да я мразят и да я псуват и я обичам толкова много а тя ще ме зареже защото съм бил здухан и не съм бил пич като приятелите й.
![]()
![]()
![]()
![]()
ПОМОГНЕТЕ МИ ПРЕДИ ДА СА МЕ НАБИЛИ ИЛИ ДА СЪМ СЕ САМОУБИЛ, ЕДВА НА 16 СЪМ И ВЕЧЕ ЖИВОТЪТ МИ СВЪРШИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БТВ ЗА ДА ТРЪГНА С НЕЯ СЕ ПРАИХ НА ПРИЯТЕЛИТЕ Й ЗАЩОТО АКО БЯХ ТАКА КАКТО СЪМ ТАКА ЩЕШЕ ДА МЕ НАБИЕ ЕДИН ГАДНЯР ОТ НЕЙНОТО ДАСКАЛО ДЕТО Я СВАЛЯ.
Първоначално написано от SWASTICA
от вас двамата ще излезне добър екип от сценаристи.. туко виж сте прославили българското кино :P
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Това, постоянно да ревеш не е хич добре.Не е добре за теб самия, остави околните.Не се занимавай с това момиче, щом не иска да е с теб и иска да си като другите.Но пък и погледни също поведението си.Може би тя не иска момче, което постоянно да плаче.
момче успокои се аз бях така 2 години но осъзнах нещо няма какво да се тормозя заради която и да е каквото и да испитвам към нея никога нетрябва да и показваш че те е наранила защото ще продължава затова вдигни глава и продължаваи напред живота продължава
П.П. няма мъж които да не плаче
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Филм! Филм! Филм!![]()
Вие на хероин ли сте бе?
В никакъв случай не се променяй само защото околните не те харесват.Напротив-на този свят е невъзможно хората да са еднакви.Бъди какъвто си,а подходящото момиче за теб ще те намери.
Хич да не ти пука,че не си 'пич' като приятелите йБъди себе си,толкова ли е трудно?
А тая,която уж много я обичаш,ако те обичаше нямаше да ти каже,че не си пич като френдовете й,мисля че трябва да те обича,такъв какъвто си.Не е нужно да станеш още един 'пекан идоит'като другите,начи много са ми смешни такива и викат 'аз съм пич, най-готиния'
![]()