.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    Някъде на Земята

Ежедневни прически

Здрасти на всички! Всеки ден съм с различна прическа, но ми омръзнаха/вдигнато бретонче с фиба, лента, къдрене с пяна,опашка/. Препоръчайте ми някакви готини ежедневни прически,които да не отнемат повече от 15-20 минути.
    Да посня: косата ми е чуплива и средна на дължина.

на плитки, но е прекалено детско
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Най яко е като станеш в 6 за даскало и както си се събудил,така си излизаш...адски добро е...освен тфа секи ден е различно ; )

Mi izdyrpvash i topirash nazad ... mn qko stava pone na men mi dopada ... osven tova moje kakto si s lenta ilibez .. da si vdigash cqlata kosa i da si pada na razlichni posoki... stoi mn dobre tova )

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Най яко е като станеш в 6 за даскало и както си се събудил,така си излизаш...адски добро е...освен тфа секи ден е различно ; )

това става за много по-малко от 15 мин и е ефикасно, нема кво да са чудиш

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    това става за много по-малко от 15 мин и е ефикасно, нема кво да са чудиш
    Да е супер е

То и аз се бях сетила това да пиша, ама видях, че е писано Е, жалко, че при мене не ми се роши хубаво косата Седи съвсем леко разрошена, все едно е от лек вятър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си