Цитирай Първоначално написано от insanity_666
Цитирай Първоначално написано от gostut
Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
Защото търсим начин да ви покажем, че не ви харесваме! Защото повечето момчета НЕ искат да разберат, като им го кажеш направо в очите! Опитваш се да направиш момента по-малко болезнен.. Но момчетата сте толкова досадни и отчаяни понякога, че ни затруднявате живота... И все пак съм се убедила , че най-лесният вариант е като кажеш, че си влюбена в друг... Винаги помага... !
значи ние като ви харесваме и не ни отговаряте със същото сме досадни и можете да се гаврите както си искате, обаче вие кат ни харесвате, а ние вас не, сме кретени и тъпанари и не ви заслужаваме.....

Ето за тва няма жена президент!!
Виж ся много си далеч от истината ... аз лично (а и повечето момичета) започваме да ставаме гадни след като ни се е наложило мило и любезно да повторим около 458645847546486454пъти "Съжалявам, но не искам да съм с теб!" и не е имало резултат! Просто след като нищо друго не е помогнало да ви накараме да приемете нашето НЕ, остава само да се държим като кучки!
Забелязала съм, че момчетата по-трудно приемат отказ и винаги се борят отчаяно до край, ние поне проявяваме малко достойнство и като ни кажат "не" (в повечето случаи) спираме!
това ме навежда на една мисъл значи щом вие може да се държите като кучки няма смисъл да се оплаквате когато ние се държим като кучи синове