Цитирай Първоначално написано от insanity_666
Цитирай Първоначално написано от gostut
Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
Защото търсим начин да ви покажем, че не ви харесваме! Защото повечето момчета НЕ искат да разберат, като им го кажеш направо в очите! Опитваш се да направиш момента по-малко болезнен.. Но момчетата сте толкова досадни и отчаяни понякога, че ни затруднявате живота... И все пак съм се убедила , че най-лесният вариант е като кажеш, че си влюбена в друг... Винаги помага... !
значи ние като ви харесваме и не ни отговаряте със същото сме досадни и можете да се гаврите както си искате, обаче вие кат ни харесвате, а ние вас не, сме кретени и тъпанари и не ви заслужаваме.....

Ето за тва няма жена президент!!
Виж ся много си далеч от истината ... аз лично (а и повечето момичета) започваме да ставаме гадни след като ни се е наложило мило и любезно да повторим около 458645847546486454пъти "Съжалявам, но не искам да съм с теб!" и не е имало резултат! Просто след като нищо друго не е помогнало да ви накараме да приемете нашето НЕ, остава само да се държим като кучки!
Забелязала съм, че момчетата по-трудно приемат отказ и винаги се борят отчаяно до край, ние поне проявяваме малко достойнство и като ни кажат "не" (в повечето случаи) спираме!
абе не съм толкова далеч от истината, защото вие кат се борите за нещо и ви режат с думите Съжалявам, но не искам да съм с теб!" ревете и говорите и правите глупости от злоба и за достойство въобще не може да става дума и сме безчувтвени и тн, а ние като се борим сме досадни и трябва да се държите като кучки...
Не си прави грешни изводи, на мен лично това въобще не ми пречи, нито съм се молил на момиче нито ще го правя, просто в голяма част от случаите сте егоистки, обаче не го признавате... като става на ващо сичко е ОК, нема зн на кой му е зле (щом на вас не ви пука за него), ама вие като сте наранени света свършва.. после защо момчетата искали само секс и никво обвързване....
има момчета, който са ви свикнали и не ви се вързват на глупостите, обаче понякога наранявате хора, които найстина не го заслужават и то само за ваше лично удоволствие и минавате с извинението "сички мъже са свине, заслужилиса си го"... после как искате да останат момчета, който да държат на морала и чесноста в отношенията...