- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета кажете ми нещо
абе не съм толкова далеч от истината, защото вие кат се борите за нещо и ви режат с думите Съжалявам, но не искам да съм с теб!" ревете и говорите и правите глупости от злоба и за достойство въобще не може да става дума и сме безчувтвени и тн, а ние като се борим сме досадни и трябва да се държите като кучки...Първоначално написано от insanity_666
Не си прави грешни изводи, на мен лично това въобще не ми пречи, нито съм се молил на момиче нито ще го правя, просто в голяма част от случаите сте егоистки, обаче не го признавате... като става на ващо сичко е ОК, нема зн на кой му е зле (щом на вас не ви пука за него), ама вие като сте наранени света свършва.. после защо момчетата искали само секс и никво обвързване....
има момчета, който са ви свикнали и не ви се вързват на глупостите, обаче понякога наранявате хора, които найстина не го заслужават и то само за ваше лично удоволствие и минавате с извинението "сички мъже са свине, заслужилиса си го"... после как искате да останат момчета, който да държат на морала и чесноста в отношенията...