Цитирай Първоначално написано от gostut
Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
добре щом с намеци нестава толкова ли неможете да говорите с него на 4 очи и да се разберете като нормални хора а не да му кажеш "Пич ти си пълен нещастник е*и си майката"
съгласен съм че и ние не сме от най-тактичните в това отношение(няма да коментирам за някой дебили) но мисля че всеки ще разбере ако му кажеш примерно най-истърканото "Човече харесвам те но не така както ти мене харесвам те само като приятел" и тем подобни глупости защото наче самочувствието на момчето ще бъде унищожено и след време може да се превърне в така нареченият разбивач на сърца, женкар и тем подобни или както обичате да се изразявате ще стане пълен кретен но маи не сте се замисляли над това но това вас какво ли ви интересува това е просто поредният нещастник които се е опитал да намери любовта в вашето лице

П.П.Извинете че съм толкова директен но казвам това което мисля и чувствам
точно това се опитвам да обясня и аз... +тва че когато дррамата е при вас момчето е кретен и тн и как можело да не му дреме и така да се държи... обаче като е при нас си го изкарвате на някой, който дори не се замисляте дали го заслужава, и също така не се замисляте (в повечето случай) да го направите по нормалния начин - като му го кажете в прав текст само на него, а не с вашите намеци и недомлъфи последвани от смазването на самочувствието на някой, който след тва или ще почне да наранява сички след вас или ще се затвори в себеси и няма да има никакво самочувствие и на 22 ще го е страх да заговори момиче защото на времето някоя 13-14 годишна пикла си го изкарала на него щото най-добрата и приятелка се е усмихнала на момчето което въпросната пикла харесва....
не очаквам да следите мисълта ми, трябваше да си го кажа, защото точно заради една такава пикла като повечето от вас мой мн добър фр който сега става на 20 не може да създаде интимна връска с момиче и му е страшно гадно пък и на мен да го гледам така, знаейки че той ще се отнася 200000 пъти по-добре с момиче отколкото аз или който и да е друг....
да ама те ни приемат ни предават ако го обясниш на стената е по вероятно да разбере за какво става въпрос отколкото те до такъв извод стигам