.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Височина и красота

Значи ниска съм...и то много!Искам да ви питам знаете ли някакъв начин поне малко да стана по висока.Не ме карайте да играя баскетбол и да нося токчета защото ми е неприятно.Въпроса ми е може ли с някаква по специялна диета да стана по-висока!

Не питайте защо искам така има си причина!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

1. Заглавието на темата ти е некоректно. Ниските не са грозни.
    2. А с диета можеш ли да смениш цвета на очите си? Не. Тези неща са записани в гените ти.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Няма такава диета.
    Smile!?

Мега фен
    Град
    София
    Няма начин.
    И все пак кажи на колко си ?Ако си на 13-14-15,спокойно.Ще се раэвиваш още,въэможно е иэведнъж да пораснеш.Имам една поэната,която до 10 клас беше около 155,след това эа кратко време порасна с 10 сантиметра.Та така.А и не се комплексирай от ръста си.Това,че си ниска-в никакъв случай не трябва да те кара да се комплексираш.Хората са раэлични-ниски,високи,дебели,слаби,с ъс сини очи,с кафяви очи... А и ако майка ти и баща ти са по-дребни или поне един от двамата (например мама ),може би си вэела неговите гени.И пак ти каэвам-не превръщай ръста си в комплекс.

Колко си висока
    [size=7][b][u]fosse cos

Ами с диета само се спира растежа още повече!За да порастнеш до възможно най-голямата височина за теб трябва да доставяш на организма си всички нужни и здравословни вещества и то в нормални количества за възрастта ти ,за да теглото и за височината ти!Пък все пак да си нисък не е толкова лошо,колко си висока?Аз бях 1,56 и 57 и като започнах да се храня както трябва станах 1,62 дори да не исках,защото на мен ми харесваше да съм си нисичка!Няма нищо лошо в това!Трябва да се хареваш такъв какъвто си нали знаеш!Ако не може да се промени това та да няма да умираме а?

На 13 съм и да мама е ниска.Еми 10х на всички и ще опитам това което пише в последното мнение!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Цитирай Първоначално написано от Forest goddess
    На 13 съм и да мама е ниска.Еми 10х на всички и ще опитам това което пише в последното мнение!
    Е,споко!Само на 13 години си,имаш още време да растеш!То и аз съм ниска и тва си ме кефи-джобно гадже !
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си