- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-красива форумка за 2007 - кандидатури.
Скоро ше гласувате за Най-красива форумка за 2007. Печелившата ще получи ранг "Най-красива за 2007". Очаквам номинации с потребителско име и снимка. На 15-ти заключваме темата и пускаме анкетата.
Модераторките не могат да участват... за тях имаме друга тема![]()
Ох!За момента си ми фаворитка!Първоначално написано от nestle
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Според мен кандитурие трябва да се приемат до доста по-късан дата, примерно Коледа и след това да се гласува. А и не мисля анкетата за удачен вариант, защото с тези анкети стават супер-големи манипулации. По-добре да се гласува с постове. И то те да бъдат проверявани, че на последния конкурс един и също човек гласува с няколко стари ауканта (имаше лимит за дата на регистрация след която не можеш да гласуваш) и не мисля, че това може да се хване с анкета.
http://teenproblem.net/gallery/displ...lbum=763&pos=7
http://teenproblem.net/gallery/displ...lbum=763&pos=3
http://teenproblem.net/gallery/displ...lbum=763&pos=2
ако утре до към 10:00 не е заключена темата ще си сложа по скорощна снимка![]()
http://teenproblem.net/gallery/displ...lbum=763&pos=5
ето я и нея (може да давате със стрелките напред и назад за да ми видите другите снимки![]()
az sam na ava![]()
ne moje li da nominirame gadjeta si i bez da vlizat vav foruma. ako moje 6te dam pic.
eli nomer 1 si6i glasyvam za tebe
Лъжеш сеПървоначално написано от ATAKABG
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Koi ti haresva pove4e?Първоначално написано от Anf3tamin4o
Interesuvam se prosto za6toto momi4eto e mn krasivo
![]()
٭°●l{yкŁĨt
Едва ли в едно момиче се гледа красотата а мозъчния капацитет ако трябва да избирам между теб и нея бих избрал теб \Първоначално написано от **kissable**
/
My Face
Първоначално написано от Anf3tamin4o
Prosto se pointeresuvah za6toto vaprosa na temata e "Nai-krasiva" a ne nai-umna suforumka
![]()
Az mislq da napravq temi4ka za nai umna no ne6to me murzi![]()
٭°●l{yкŁĨt
Аз си говорех по принцип но ти имаш повече неща който можеш да покажеш от нея в смисъл че си показала задника и вече са я избралиПървоначално написано от **kissable**
![]()
My Face
Аз гласувам за extreme_. Определено е най-красива. Нужно ли е да си показвате дупетата, за да спечелите?! Аз не мисля така.
Иначе аз нямам качени снимки в интернет, а и не мисля да си качвам, така че ще се размина от участието.
да то ако ще си показваме задниците...Първоначално написано от Anf3tamin4o
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
гласувам за еxtreme_ ако вече може да се гласува де
Към админа не намирам смисъл в този конкурс за какво им е този ранг поне да имаше
някаква парична награда или нещо друго![]()
Ами айде покажете си ги.Аре аз съм си го показала.. да ами айде и вие де, да не останете на зад малко.Вие какво ся казвате го сякаш съм я сложила тази снимка в импулса само и само да му видят дупето в теенпроблем.. ами съжалявам ако съм напеавила такова впечатление..Първоначално написано от ninsy
![]()
Кажи ми само с каква цел си сложила тази снимка? Да задоволиш повечето чикиджичета, педофилчета и така нататък.Мисля че някои хора няма да изпадат на това ниво и никога няма да тръгнат да си показват задницитеПървоначално написано от SexY_LipS
My Face
айде почна се
тоя раздел е.... тъп ?
Ехо маце кой се опитваш да заблудиш ХОРА ТВА НЕ Е МОМИЧЕТО ЗА КОЕТО СЕ ПРЕДСТАВЯ "**kissable** познавам това момиче дето е на снимките казва се САРА кой лъжеш братовчедки сме а ти я копираш ужасПървоначално написано от Anf3tamin4o
Бъди себе си..