.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

СПЕШНО - есе!

OHHH dadohani ese po filosofiq na tema: Kakvo e za men filosofiqta? Ako a nqkoi mu se otdava pisaneto 6te sam mu blagodara da pomogne.Blagodarq vi predvaritelno
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Философията,по своему е една доста интересна наука,оказваща важно значение,върху общата културана човек.Не е необходимо да си философ за да достинеш до основните житейски истини,необходимо е съвсем малко логика и мисъл за да разбереш някои неща.

Дори и да не си даваме сметка,ние сме едни малки философи,всеки с проблемите си,в възгледите си, с разбиранията.Понякога търсейки отговора на даден въпрос,ние намираме решението на друг страничен проблем,вървейки по пътя на логигаката.

Философията ни дава много,стига да може да извлечем полза от нея.Взема участие дори и в полемиките,с които е изпъстрено нашето ежедневие.В споровете,винаги побеждава,този който притежава по-голям интелект,респективно,който има философски поглед над нещата.Не е нужно да си на определена възраст,за да можеш да разсъждаваш умело и да извличаш правдоподобни изводи.Философията,е като потенциалната физична енергия-всеки я има,но само,някои я превръщат в кинетична.

Сама го писах, дано да съм ти помогнала.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Razbira se 4e mi pomogna.Na men tiq ne6ta ne mi se otdavat i ocenqvam vsqkakva pomo6.Blagodarq mnogo
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от MACKA prez no6ta
    Razbira se 4e mi pomogna.Na men tiq ne6ta ne mi se otdavat i ocenqvam vsqkakva pomo6.Blagodarq mnogo

Радвам се и се надявам занапред да се понапъваш малко повечко.Писането на есета,определено развива мисленето и спомага за добър изказ.

П.С-Считам темата за приключена.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си